• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Önce zeytin sonra da bunlar, yastığım yorganim olmadan evden kacamam :deli:

Eklentiler

• 93261615_149552866596790_5682481255428562051_n.jpg
    93261615_149552866596790_5682481255428562051_n.jpg
    134,1 KB · Görüntüleme: 13
4 günlük karantinaya sigsrasiz girdik. Yastayım dostlarım yastayım yastaa

Yarın 9-14 arasi açık olacak marketler.
Annem de şu böreği yapacakmış, gece 11 de baksana getir de nişasta var mı diye aradı.
Yokmuş diyince iyi yarın baban alır dedi 🤦🏻‍♀️

Bende hamaratliga geldim ve esim bügün markete gittiginde maya istedim.

Bulamadi, yoktu, haftaya tekrar geliyormus.

Bak evren bana mesaj yolluyor, napcaaan ekmek yapmayii diyoo

Yarın 9-14 arasi açık olacak marketler.
Annem de şu böreği yapacakmış, gece 11 de baksana getir de nişasta var mı diye aradı.
Yokmuş diyince iyi yarın baban alır dedi 🤦🏻‍♀️
Sigara aldırırsam ömür boyu brn bırakacaktım sen koymadın der. Acı çekmeye razıyım 🤪

Ne demek Limonsuz. Ya aslında vücudu çok zorlayıp, sakatlayacak hareketlere abanmadıkça, evde kendi kendine de çözebilirsin. Ama onu bile yapamam diyorsan, senin yerinde olsam şöyle bir yol izlerim; önce Leslie Samson'la başla. Mesela yarım saatlik programları var, 15 gün boyunca, haftada 4-5 gün onu yap.

15 günün ardından 45 dakikalık programa çık, 15 gün de onu yap. Bir ayı böyle tamamla. Vücudun biraz harekete alışsın. Sonra pilates hareketlerine başla ama başlangıç seviyesinden... Haftada 4 gün, yarım saat çalışsan, zaten zayıfmışsın, 4-5 aya taş olursun. Sen Leslie ile siftah yap. Sonrası için kafan karışırsa, yapacak hareket bulamazsan ben sana bulurum uygun program. Ben de yıllardır evden spor yapıyorum zaten.
Çok teşekkür ederim ☺️ ramazandan sonra başlıyım inşAllah. Pazartesi günü kesin diyete başlıyorum gibi oldu😄

Back