Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He ilk bıraktığında ben lisedydim, ne uzulmustum. bırakıp bırakıp geri geliyor alıştım artıkNarika
Teoman müziği bırakmış diyorlar
Önce zeytin sonra da bunlar, yastığım yorganim olmadan evden kacamam
Estraven sen de saklama kaplarını alırsın.Önce zeytin sonra da bunlar, yastığım yorganim olmadan evden kacamam
Yemek tencere takımı da çok önemli, aç mı kalsın...Estraven sen de saklama kaplarını alırsın.
Hayırdır?Bacağım sızlıyor diye uyku tutmadı beni
Romatizma mı acaba?Hayırdır?
Ben de aynı dertten muzdaribim, yaş 32 beden 72
Yapma.Romatizma mı acaba?
2 gündür rahat bir yerde oturmuyorum o yüzden de bacaklarımı sıkacak şekilde kasıyorum. Geceleri çıkıyor acısı böyle
Uyudun mu? Ben uyumadım da...Kimler burda???
Herkes uyudu mu?
Bravaaaaaa. Kaç gündür belliydi.4 günlük karantinaya sigsrasiz girdik. Yastayım dostlarım yastayım yastaa
Kasten yaptık yoksa ciğerleri bitecek bir herifim var. Arada olan bana oldu.Bravaaaaaa. Kaç gündür belliydi.
Yarın 9-14 arasi açık olacak marketler.Kasten yaptık yoksa ciğerleri bitecek bir herifim var. Arada olan bana oldu.
Sadece yürüyerek gitmeye izin varmış sanırım.Yarın 9-14 arasi açık olacak marketler.
Annem de şu böreği yapacakmış, gece 11 de baksana getir de nişasta var mı diye aradı.
Yokmuş diyince iyi yarın baban alır dedi
Yarın 9-14 arasi açık olacak marketler.
Annem de şu böreği yapacakmış, gece 11 de baksana getir de nişasta var mı diye aradı.
Sigara aldırırsam ömür boyu brn bırakacaktım sen koymadın der. Acı çekmeye razıyımYarın 9-14 arasi açık olacak marketler.
Çok teşekkür ederim ramazandan sonra başlıyım inşAllah. Pazartesi günü kesin diyete başlıyorum gibi olduNe demek Limonsuz. Ya aslında vücudu çok zorlayıp, sakatlayacak hareketlere abanmadıkça, evde kendi kendine de çözebilirsin. Ama onu bile yapamam diyorsan, senin yerinde olsam şöyle bir yol izlerim; önce Leslie Samson'la başla. Mesela yarım saatlik programları var, 15 gün boyunca, haftada 4-5 gün onu yap.
15 günün ardından 45 dakikalık programa çık, 15 gün de onu yap. Bir ayı böyle tamamla. Vücudun biraz harekete alışsın. Sonra pilates hareketlerine başla ama başlangıç seviyesinden... Haftada 4 gün, yarım saat çalışsan, zaten zayıfmışsın, 4-5 aya taş olursun. Sen Leslie ile siftah yap. Sonrası için kafan karışırsa, yapacak hareket bulamazsan ben sana bulurum uygun program. Ben de yıllardır evden spor yapıyorum zaten.
Yüzüne sürersin mayayıBende hamaratliga geldim ve esim bügün markete gittiginde maya istedim.
Bulamadi, yoktu, haftaya tekrar geliyormus.
Bak evren bana mesaj yolluyor, napcaaan ekmek yapmayii diyoo