- 20 Mart 2008
- 141.584
- 213.101
- 1.423
- 60
Olabilir alınmış kaşlarının ekmeğini yemek istiyordur hala
O bana da oluyor ama sayfayı yenileyince girebiliyorumGünaydın
Ya ne kaşı ne sevgilisi? Geçen gün görüştüğümüzde bile yiyemedim ki kaşların ekmeğini
Ama yemeğe çalışmadım diyemem.
"Coronoo var coronooo" diye tartıştı benimle. Bu çiftin aklı başında olanı ben değilim çünkü asdfgfd
Dün forum beni kabul etmedi. Birkaç defa "güvenlik uyarısı sebebiyle bu işlem engellenmiştir" gibi bir yazı çıktı. Ben de sitede sorun var sandım.
Ama hepiniz buradaymışsınız
O bana da oluyor ama sayfayı yenileyince girebiliyorum
Bende site ne zaman yavaşlasa banlandım sanıyorumBen de öyle girebiliyordum ama giremedim bu defa niyeyse
Ben de siteyi gırdınız sandım. Amaaaa sayfalarca konuşulmuş
Hello loneliness
Çk iyiymiş ya ben bunu hiç görmemiştim. Kızım da çok beğendiBu şarkıyı severdim, organize işlerden sonra daaaa çok sevdim. Neyse nutealllali kreplerimi gömüp kiloma kilo kattığıma gore, biraz dans
Bakkal amca candır ya, bizim de favori şarkılarımızdan, klipte çok güzel tâbiÇk iyiymiş ya ben bunu hiç görmemiştim. Kızım da çok beğendi
Ooooooo büyük yanlış.Çk iyiymiş ya ben bunu hiç görmemiştim. Kızım da çok beğendi
Şarkıyı biliyordum ama bu klibi görmemiştimBakkal amca candır ya, bizim de favori şarkılarımızdan, klipte çok güzel tâbi
Aynen öyle büyük kayıptayımOoooooo büyük yanlış.
Kız gördüyse bir daha iflah olmaz. Gunde 8484848 dinlersin artik.
Peki marangoz amacanın o satisfaction pozları?Bu şarkıyı severdim, organize işlerden sonra daaaa çok sevdim. Neyse nutealllali kreplerimi gömüp kiloma kilo kattığıma gore, biraz dans
Saatlerce olsa iyi haftalarca sürüyor...Şarkıyı biliyordum ama bu klibi görmemiştimşimdi saatlerce içimden söylemem gerekecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?