corona'da burun akıntısı olur mu?

Biz hepimiz(geniş aile) burun akıntısı, boğaz ağrısı, kırgınlık, hafif ateş olan bir hastalık geçirdik, her belirti hepimizde olmadı.
Salgın vardır belkı de.
Test yaptırdınız mı peki? Havaaalanında herkes burun çekiyordu zaten. Biraz huylandım. Şimdi oğlumda da dünden beri burun akıntısı var kendim için değil de onun için endişeleniyorum aslında. Uçakta klima mı çarptı acaba diye de düşündüm ama insan herşeyden şüphelenir oldu

Iki gündür boğazım kulaklarım ağrıyor burnum akıyor ateşim 37 38 git gel dün akşam gittim test yaptırmaya siz dedi gripal enfeksiyon gibi görünüyor verdiğim ilaçları kullanın semptomlar devam ederse gelin dedi o zaman test yaparız deyip geçiştirdi bende bayağı tedirgin oldum ama korkuyor insan

Yaptırmadık ama hafif soğuk algınlığı diye düşündüm ben, daha çok çocukları etkiledi büyüklerde kırgınlık boğaz ağrısı falan oldu sadece, o da herkeste değil.
Çocuklar daha içiçe diye birbirlerine bulaştırdılar diye düşündük.

Akşamları 4 saat arayla 2 bardak tylolhot için hanımlar, bol bol da boğaz pastili.. Bepanthen pastil, strepsils pastil, olips naneli bile olur yani o derece.. Bir tencere de ıhlamur kaynatın, en azından boğazınız yumuşasın. Bir soğuk algınlığı salgınıdır gidiyor malum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…