- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Canim boyle bi salgin da var yinede git bi test yaptr derim ben insallah kucuk bir soguk alginligidir geçmis olsun..sürekli burnum akıyor öyle başladı, şimdi ateşlendim ama çok yüksek değil heralde. bi de hafif öksürük var genzime aktığı için.
benim hep ağır geçer zaten normalde. o yüzden korkmamaya çalışıyorum. her yerim ağrıyor, başım ağrıyor. odamdan çıkmıyorum ama arada çıktım. ailemle yaşıyorum.
teşekkür ederimCanim boyle bi salgin da var yinede git bi test yaptr derim ben insallah kucuk bir soguk alginligidir geçmis olsun..
Burunda kaşıntı da oluyor mu ?Burun akıntısı hafif öksürük hafif ateş ishal halsizlik kemik agrısı yeni türemiş bir salgın
Kaşıntıyla ve göz sulanmasıyla başladı ailecek gecırdık 2 3 gün sürüyorBurunda kaşıntı da oluyor mu ?
Biliyor musunuz
Benimde 2-3 gündür kaşıntım var yaKaşıntıyla ve göz sulanmasıyla başladı ailecek gecırdık 2 3 gün sürüyor
Doktora gittik corona degılmiş ama herkeste varmış sonu ishal ve mıde bulantısı kalıyorBenimde 2-3 gündür kaşıntım var ya
Ve de göz sulanması
Bu corona belirtilerinde yazmıyor ama
Çok kötüDoktora gittik corona degılmiş ama herkeste varmış sonu ishal ve mıde bulantısı kalıyor
Keşke bitse yıldım artık acabalardanÇok kötü(
Bir an önce bitseydi şu illet rahat nefes alsaydık
ben de oğlumla beraber geçirdim c.tesi akşamından bugüne daha yeni yeni topladıkKaşıntıyla ve göz sulanmasıyla başladı ailecek gecırdık 2 3 gün sürüyor
Merhaba durumunuz nasıl ? Uçak yolculuğu yapmak zorunda kaldım ben de iki gün önce . Geldiğimden beri burnum akıyor hafif başağrısı da var hapşırıkla. Ben de merak ediyorum belirtilerde bunlar var mı diyesürekli burnum akıyor öyle başladı, şimdi ateşlendim ama çok yüksek değil heralde. bi de hafif öksürük var genzime aktığı için.
benim hep ağır geçer zaten normalde. o yüzden korkmamaya çalışıyorum. inşallah corona değildir her yerim ağrıyor, başım ağrıyor. odamdan çıkmıyorum ama arada çıktım. ailemle yaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?