- 5 Ocak 2020
- 269
- 354
- 38
- Konu Sahibi Askhikayemm99
Alkolle sirkeyle dezenfekte edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen.Kişisel temizliğe dikkat etmek, temiz hava birde bağışıklığı güçlendirici gıdalar en iyi tedbirlerSirkeyle dezenfekte edin kutuyu evi her yeri ellerinizi sık sık yıkayın bende taktım bir kaç gündür
Domuz gribinde aşı firmaları falançok büyük vurgun yaptılar. Gripler falan devamlı oluyor zatenHer sene bi virüs çıkarıyırlar başımıza. Ben artık inanmıyorum böyle şeylere. Kesinlikle ensesi kalın ilaç firmalarının, ya da başka maddi çıkarı olan kişilerin işine yarıyor bu salgın haberleri. !! İnsanlık varolduğundan beri herhangi bi virüs ya da başka bi şey yüzünden soyu tükenmedi görüldüğü üzere. Hunharca üremeye de devam ediyor bütün dünya ..!!
Ay valla teşşekkür ederim ,ben de Honk Kong dan bir ürün sipariş vermiştim aklıma gelmedi yazınızı görmesem .Hemen iade sürecini başlattım inşallah olur, teşekkürler .
Cnm ben sanmiyorum bulasacagini.kargo zaten ortalama 1 ay icinde eline ulasacak. Virus o kadar sure canliligini korumasi mumkun degil.Kızlar şu yeni duyulan coronavirüs hakında çok araştırma yaptım ve acayip bir şekilde kafaya takmış bir durumdayım.
Geçenlerde kiz kardeşim bir kaç ürün çinden sipariş etmiş, makyaj fırçaları vs.
Kargosu daha yolda gelmek üzeri. Bende çok panik atak bir insan oldum için o kargoyu hiç eve almamasını söyledim.
Sizce böyle bir virüs bir nesneden insana geçebilirmi?
Virüsler uzun süre yaşayabilir bilgisine nereden Sahip oldunuz acaba? Virüsler canlı organizma ile temas halinde değilse birkaç saatten fazla yaşayamazlar. Basit bir biyoloji bilgisi bu. Lütfen insanları yanlış bilgilerle korkutup, tedirgin etmeyin.almayın kargoyu. virüsler uzun süre yaşayabilir.
bence ülkeye çinden kargo girişi yasaklanmalı sanırım amerika falan öyle yapmış. öyle duydum ama emin değilim
Evet sanırım öyle yapacağım150 lira mı içimin rahatlığı mı diye bakarım ben mevzuya
150 lira için kafayı yemezdim
Sen kardeşine al o malzemeleri ver, gelenleri de at madem
Virüs nasıl bulaşır, mantıklı mıdır değil midir bilemem bu arada sırf içinizin rahatlığı için dedim
Merhaba biz de yeni siparis verdik esim sipariş vermisti internetten bir kac urun ama mynette bununla ilgili haber var bir orayı okuyun isterseniz bende sizin gibi tedirgin olmustum ama oradaki uzman aciklama yaoinca rahatladimEvet en iyisi almamak peki kargo kapıya gelirse ne yapsın ki?