• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Corona ve verilen ilaç

black1111

🦋
Kayıtlı Üye
8 Mart 2014
505
160
103
İstanbul
Merhaba arkadaşlar 3. Günündeyim bu hastalığın bende sadece baş ağrısı ve hafif ateş var şuanlık. Parol ve coraspin kullanıyorum kanı sulandırsın diye . Bakanlığın verdiği ilaca henüz başlamadım zaten isteğe bırakıyorlar bir zorlama yok bu süreci yaşayan var mı ?
ilaçlı / ilaçsız atlatan kullanmak mı laızm aşırı kafam karıştı bu arada coronadan kurutulunca detaylı kalp ve ciğer araştırması muayenesi olmayı düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar 3. Günündeyim bu hastalığın bende sadece baş ağrısı ve hafif ateş var şuanlık. Parol ve coraspin kullanıyorum kanı sulandırsın diye . Bakanlığın verdiği ilaca henüz başlamadım zaten isteğe bırakıyorlar bir zorlama yok bu süreci yaşayan var mı ?
ilaçlı / ilaçsız atlatan kullanmak mı laızm aşırı kafam karıştı bu arada coronadan kurutulunca detaylı kalp ve ciğer araştırması muayenesi olmayı düşünüyorum.
Benim kuzenime de verdiler ilac. 1 kere içti mahfoldu beni daha kötü yaptı dedi bidaha içmedi ilaçsız atlatti

verdıklerı korona ılacı da degıl sıtma ılacıydı ve zature heralde esım kullandı. agır gecırenlere bı faydası olmustur ıllakı. ama hafıften hıc agrı kesıcı bıle almadan gecırenler de var esım kullanmasa nolurdu bılmıyorum da bobreklere zararlıydı dıye kullanmayan akrabalarım var malum avuc dolusu hap ıcırıyolar. kalp için de zararmıs hastalıgın kendısı. kımı kullansa da agır gecırıyo kımı ılacsız grıpten daha ıyı durumda oluyo. bence genellenmemelı. kendı durumunuzu dr degerlendırmelı ona gore ılaclı ılacsız 10 gunu doldurursunuz. sımdı ıcmezsın ıyıce kotu atlatırsın kım bılebılırkı. vırusu tam tanıyamadık kı zaten.

Valla bende sizin gibi hafif atlatıyordum salak gibi içtim çok pişmanım neden içtim diyorum hala. Beni daha kötü yaptı ve zararları da ortada. Şimdiki aklım olsa içmezdim. Kimseye ama içme demem herkesin kendi fikri düşüncesi

Eşim ilacı kullanmadan atlattı. Sadece ağrı kesici kan sulandırıcı ve bitki çayı ile

Valla bende sizin gibi hafif atlatıyordum salak gibi içtim çok pişmanım neden içtim diyorum hala. Beni daha kötü yaptı ve zararları da ortada. Şimdiki aklım olsa içmezdim. Kimseye ama içme demem herkesin kendi fikri düşüncesi
Öyle deme vardır hayrı inş sana canım . Küçük bir evladım var herseyi 19 kere düşünüyorum malesef ne olur dua edin

Enistem icmedi. 1.5 Ay hastahanede tedavi gordu. Daha sonra ailesi hastalandi, kizini 2 gun acilde yatirmak icin bekletti. Ailesindeki 3 kisiye daha ilaclari icirdi. Su an hepsi gayet iyiler.
Ilaclari icmek yada icmemek sizin ve doktorunuzun karari. Diyabet, akciger hastaliklari tum tibbi gecmisiniz onemli. Virusun kendisi ztn kan yapisini degistiriyor.
Lutfen bir forumda konu acarak buna karar vermeyin bu en son karariniz olmali.

Merhaba ben atlattım sukur ayakta atlaktim ilacta kullanmadim

Sabahlari ac karnına tahin ile bir tane muz karistirip ye ben bide cok kivi yedim
Cok gecmis olsun inşallah çok rahat atlatirsiniz

Ben ilaci almadim hafif atlattim.bazi geceler cok kotu olmustum nefesim falan kesildi acaba icsem mi diye dusundum.sonra bekle gecmezse icersin dedim cok sukur daha ileriye gitmedi.sizde bekleyin oksuruk nefes darligi artarsa icin.korkmayin sayica fazla diye tipa guvenin

Enistem icmedi. 1.5 Ay hastahanede tedavi gordu. Daha sonra ailesi hastalandi, kizini 2 gun acilde yatirmak icin bekletti. Ailesindeki 3 kisiye daha ilaclari icirdi. Su an hepsi gayet iyiler.
Ilaclari icmek yada icmemek sizin ve doktorunuzun karari. Diyabet, akciger hastaliklari tum tibbi gecmisiniz onemli. Virusun kendisi ztn kan yapisini degistiriyor.
Lutfen bir forumda konu acarak buna karar vermeyin bu en son karariniz olmali.
Çok haklısın ama insan işte Farklı deneyimler varmıdır siye :(

Ben emzirdigim için kullanamadim orta derecede atlattım. Şiddetli sırt ve bel ağrılarım oldu son günde ise baş ağrısı oldu. Atlatali iki ay oldu ama sırt ve bel agirisi ara ara hala oluyor. Korona iken nefes darlığı yaşamadım ama gece yatarken bazen sünger yutmuş gibi bir ağırlık oluyor göğsümde nefesim daralıyor gibi hissediyorum. Ama ilacı eşim annem babam kv kp kullandilar

Ben hamilelikte yakalandığım için ilaç kullanamadım ama çok çok hafif atlattım zaten. Eşim ilk gün kullanmaya başladı, içmeseydi çok daha ağır geçirecekti.

İlacı böyle sağdan soldan duydukları yüzü den kullanmayan, bal pekmez portakal kivi ile atlatacağına inanan bir yakınımız şu an toprağın altında. Doktorunuza danışıp karar verin derim; senelerce okuyan, araştıran onlar sonuçta, biz değiliz.

Canim gecmis olsun,boyle egitimciler asilanmazsa olacagi bu..ne diyeyim.Ben sana musait zamanda yazarim,wptan.Yeni ciktim karantinadan.Kullandim ben ilaclari.Korktum kullandim.Icerigini okumadan kullanmadim.200 mg lik haplar ilk gun sabah 8 tane 12 saat sonra 8 tane ya.1600 mg sabah ,1600 aksam yani.Sonra doz dusuyor.Haplarin mg dusuk bu nedenle coklu kullaniliyor.Domuz gribinde verilern ilacin muadiliydi.Antibiyotikten daha az zararli geldi bana

Çok geçmiş olsun bende hafif atlattım içme ihtiyacı hissetmedim ama alerji ilaçlarım vardı onları kullanıyordum eşim ağır geçirdi o ilaç kullandı ama ilaç vermeyi devlet kaldırdı deniliyordu,sağlık bakanı kaldırıldığına dair paylaşımı vardı,gerekçeleri de virüs mutasyon geçirip ilaca bağışıklığı kaybetti yönündeydi şaşırdım açıkçası

Back