Corona testim pozitif

İlaçlar çok ağır kullanmayı tavsiye etmiyorum hiç kimseye. Ben iyiye gidiyordum ilaçlara başlayınca ölümden döndüm,

Siz kimsiniz ki ilaç kullanmayı tavsiye etmiyorsunuz?

Uzmanlığınız ne, hangi alanda çalışıyorsunuz?

Nerden geliyor bu cüret?

Ne kadar güzel canım çok sevindim evine git bol bol dinlen ye meyve ye sebze ye sıvı şeyler tüket nane limon zencefil limon iç.. Her sabah bi kaşık elma sirkesi iç.. en kısa zamanda toparlarsın inşAllah.. Yarın diğer sonuçlarda çıkar inşAllah Umarım güzel sonuçlar alırsınız çok çöl geçmiş olsun

Doktorum bi sorun olmayacağını söyledi
O zaman kimse kullanmasın.. hastaneye yatanlar boşu boşuna yatıyor.. Yedavi olanlar boşu boşuna tedavi oluyo iyileşiyo.. kendi kendilerine kalkıyorlar yani ayağa.. Ben geldiğimde nefes alamıyordum bir haftada kendime geldim şükür Allah bu yola baş koymuş sağlık çalışanlarımızdan bir değil binlerce kez razı olsun inşAllah.. Düşünceleriniz çok yanlış hele gülmeniz ne kadar üzüldüm adınıza insanlarla dalga geçiyorsunuz resmen

Geçmiş olsun. Umarim esinizde ve kızınızda yoktur. Bizi bilgilendirin gelişmelerden lütfen.
Hiç mi koku alamıyorsunuz? Parfüm kokladiginizda da mi koku gelmiyor mesela merak ettim?

Dalga geçmek için gülmüyorum asla niyetim bu değil yanlıs anlasilmak istemem, sağlık çalısanları çok iyi ilgileniyor bunu inkar etmiyorum doktorlara asla laf etmiyorum minnettarım. Sadece yaşadığım bir şeyi anlattım burda hepimiz yan etki gösterdik ve ben bıraktım doktora da söyledim bırakınca iyiysen bırak dedi. Bende kötüye gittim de bıraktım dedim, eğer ilaçlar iyi ediosa devam etsinler. Ama daha kötü ediyorsa neden kullansın ki...
Ön yargılı yaklasıyorsunuz, benim kötü bir niyetim yoktu

Yazdıklarınız çok tehlikeli, bir de ısrarla savunuyorsunuz...

Konu sahibi H Helenistik08 ; adınıza çok sevindim, inşallah eşiniz ve çocuğunuzun sonucu negatif gelir, siz ve diğer hastalarımız da çabucak iyileşir... Çok geçmiş olsun.

Beni yanlıs anlamışsınız, ön yargılı davrandığınız için, hayırlı akşamlar

İlaçlar çok ağır kullanmayı tavsiye etmiyorum hiç kimseye. Ben iyiye gidiyordum ilaçlara başlayınca ölümden döndüm,
Sırrınızı, tedavi yönteminizi dünyayla açıklayın o zaman.
6 küsür milyar insan olarak bu virüsün tedavisi nedir diye arıyoruz, ilaçlar daha kötü yapıyormuş ya madem?
Kimselerin bilmediği, sizin bulduğunuz iksir nedir?

İlaç kullanmayın demek nasıl bi iyi niyet.. doktor kullanma ilaç dedi diyorsunuz sonra doktorum iyi hissediyorsan kullanma dedi diyorsunuz.. Cephe almıyorum kimseyi kırdığımı düşünmüyorum bu güne kadar.. siz enfeksiyon hastalıkları uzmanı mısınız insanların öldüğü kiminin yoğun bakımda kaldığı nefes alamadığı Hayatlarının kabusa döndüğü bu dönemde bence bu şekilde telkin vermeniz çok yanlış.. Yazmadan önce okuyun bence iy gelir iyi akşamlar

Beni yanlıs anlamışsınız, ön yargılı davrandığınız için, hayırlı akşamlar
Tepki alınca tavrınızı değiştirmeye çalıştınız ama ilk mesajlarınızda; sadece gribin ağırı, ilaç kullanan herkes kötüye gidiyor vs vs gibi sözler sarf ettiniz, ilaçlara bağımlı yaşamıyorum gibi bir cümleniz bile var. İnsanları yanlış yönlendirebilirsiniz, Allah korusun böylesine bulaşıcı ve ağır bir hastalıkla ilgili konuştuğunuzu unutmayın.

Tüm dünya teyakkuzda. Pandemi bu, şaka değil. Bunca önleme rağmen kayıtlara geçmiş 700bin vefat var...

Hasta olanlara şifa diliyorum öncelikle.
Sonra bol sabır ve azim.

Hayatımda beni sanırım korona kadar tedirgin eden bir şey olmadı, ölesiye korkuyorum hasta olacağım diye.
Ne hastanede öyle kalma lüksüm var ne de ben buna psikolojik dayanabilirim ve o sebeple önlemlerim üst seviyede devam ediyor, önlem bahane şansına olmadık da neyse..
Benim zaten kronik faranjit, sinüzit ve alerjik astımım var, bu bahsedilen boğaz, baş ağrısı, geniz yanması, yerli yersiz öksürük gibi neredeyse haftanın 5 günü yaşıyorum, ömrüm bu zaten.

Nasıl ayırt edeceğim?
Oğlanlar 1 er hafta arayla ateşlendi, boğazında iltihap vardı antibiyotikle geçirdik ama insanın aklında hep şüphe ‘ya korona ise’, farketmek kolay mı bu hastalığı?

Hasta olan arkadaşlarımız biraz bilgilendirirse çok mutlu olurum...

Sizi çok iyi anlıyorum. Ben de çok korkuyorum. İnşallah korktuklarımız başımza gelmez..

Eşimin iş yerinden bir arkadaşının eşinde pozitif geldi test sonucu ve biz korku içindeyiz. Bize bulaşmış olabilir mi, bu süreçte birine taşıdık mı, bize veya evladımıza bir şey olur mu diye... Bende de bir haftadır şiddetli öksürük var ama benim de sizin gibi alerjik astımım var. Hapşırık eşlik ediyor, bir doktor tanıdığımız hapşırık varsa alerjidir korkma demişti diye kendimi sakinleştiriyorum. Tat ve koku alabiliyorum, bu da çok önemli

Bir de aksi gibi karaciğerimde büyüme olmuş enzimler vs artmış, antihistamik filan geçtim parol bile içmem yasak bu 6ay. Corona da zaten karaciğere yükleniyor. Hastalık bulaşırsa yine de ilaç kullandırırlar mı, karaciğerim bu hastalığı ne kadar kaldırır filan kafamda deli sorular... Üstelik test bile yaptıramadık.

Sağol canım.. Herkesin belirtisi farklı ama bağışıklık günlendirici şeyler yiyip iç.. Arkadaşların bi çoğu yazmış zaten ne yapman gerektiğini.. Dikkat Et en önemlisi hijyen kaldı.. Bünyeni güçsüz bırakma ki kolay bi şekilde yakalanma.. Allah kolaylıklar versin hepimize inşAllah..

Paranoyadan ölüp gideceğiz bu gidişle.
Bakın ilk kez sizden duydum karaciğere yöneldiğini ki zaten hepatit b geçmişim var benim

Off...
Tek bildiğim şu, siz ve benim gibi hastalığı olan insanlar herhalde ayakta geçiren şanslı gruptan olamayacağız, illa farkederiz.
Acaba mı diyeceğimize ‘kesin korona’ diyecek halde oluruz muhtemelen.

Hayatım açık hava piknikten, sürekli kendimi dokunacağım her yeri kolonyalamaktan ibaret, daha ne yapacağız ki?
Eşiniz iş yerine müdahale edemez, bindiğimiz asansöre ket de vuramayız, illa ki başa gelecek.
Ama bizlerin erken algılayabilmesi çok çok önemli.
Hele çocuklular, onlar ne olacak endişesi zaten bitiriyor insanı.

Ben de tek şikayet boğazda hafif bir kaşıntı ve aniden başlayan koku kaybıydı daha öncede koku kaybı yaşadım fakat bu çok net anlaşılabilir bir ayrım ilk gün tat vardı tat daha sonra gitti, benim hastanede gözlemlediğim kadarıyla aşırı test talebi var ve tesadüfen farkedilen pozitif vakalar çok fazla, yani ben koku kaybını önemsemesem belkide çok kişiye bulaştırabilirdim.

Bende şuan inanılmaz bir iştahsızlık ve mide bulantısı var sizde de oldumu bu durum yemeğe zorlıcam kendimi inşallah toparlıcam kendimi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…