• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Corona testim pozitif

Öncelikle çok geçmiş olsun Moralini yüksek tutki en hafif şekilde atlatabilesin.. Ben şuan tedavi gördüğüm hastaneden yazıyorum.. Belirtilerimiz aynı ve inşAllah ilerlemez rahatsızlığın erken farketmez iyi olmuş.. Kronik rahatsızlığın yoksa daha çabuk atlatırsın inşAllah
Konu sahibi ile birlikte size de geçmiş olsun. Tedaviniz nasıl seyrediyor? Ağır değil,değil mi?

Konu sahibi ile birlikte size de geçmiş olsun. Tedaviniz nasıl seyrediyor? Ağır değil,değil mi?
Çok teşekkür ederim.. İyiyim şükür ben bayağı yol katettim ilk günler maalesefki nefes alamadım oksijenle durdum ama şuan Allah’ıma şükürler olsun ki iyiyim daha iyi olucam inşAllah

Öncelikle çok geçmiş olsun Moralini yüksek tutki en hafif şekilde atlatabilesin.. Ben şuan tedavi gördüğüm hastaneden yazıyorum.. Belirtilerimiz aynı ve inşAllah ilerlemez rahatsızlığın erken farketmez iyi olmuş.. Kronik rahatsızlığın yoksa daha çabuk atlatırsın inşAllah
Çok geçmiş olsun sizede sizin belirtileriniz nelerdi nasıl ilerledi daha sonra, kronik bir rahatsızlığım yok sigara kullanmıyorum bakalım sonuç ne olacak şuan için moralim yerlerde açıkçası umarım toparlayabilirim kendimi bian önce

Çok geçmiş olsun sizede sizin belirtileriniz nelerdi nasıl ilerledi daha sonra, kronik bir rahatsızlığım yok sigara kullanmıyorum bakalım sonuç ne olacak şuan için moralim yerlerde açıkçası umarım toparlayabilirim kendimi bian önce
Bende çok ağladım ama sakın o hatayı yapma.. iy olacaksın Allah’ın izniyle.. Sakın yemek yemeyip dirençsiz kalma kendini zorla çaylar yap kendine iç.. verdikleri ilacı aksatma kullan.. İlk önce kan alıyorlar sonra sürüntü daha sonra tomografi çekiyorlar seni muayene ediyor doktor ona göre ağırsan tedavi başlatıyor ki inşAllah gerek kalmaz canım evinde tedavi okursun en önemli olan şey moral.. İyi ol ki bi an önce atlat

Sarımsak, antibakteriyel, antifungal ve antiviral özelliklere sahip harika bir sebzedir. Bu özellikleri sayesinde hamilelikte ve emzirirken bağışıklığınızı güçlendirip, çeşitli hastalıklara yakalanmanızı önler. Sarımsak, ayrıca zayıf kan dolaşımı ve yüksek kan basıncı gibi hamilelik döneminde ortaya çıkan bazı tipik sağlık sorunlarını tedavi etmek için de yardımcı olabilir. Ancak hamilelikte veya emzirirken sarımsak tüketmeden önce mutlaka doktorunuza başvurup sizin için güvenli miktarı, ne kadar yiyebileceğiniz hakkında bilgi edinin.

Sual: Hamilelikte ve emzirirken sarımsak yenilebilir mi, kaç dişe kadar izin var?

CEVAP

Doç Dr. Deniz Ulaş'ın cevabı: (Evet yenilebilir. Emzirirken veya hamilelikte 3-4 dişe kadar yenilebilir.)
Çok teşekkür ederim aydınlattın beni, yicem hergün bildiğim bişeydi ama gebelikte tereddüt etmiştim iyi oldu söylediğin canım

Boğaz kaşıntısı oldu bir iki gün sonra koku duyum gitti şuan iki gün oluyo kokunun zerresi yok sanki burnum yok yani o derece bide hamileyim:KK17:
Allah korusun, inşallah siz de bebeğiniz de sağlıklısınızdır, kötü düşünmeyin. Kendinizi takip edin şikayetleriniz devam ederse doktora görünün, ihmal etmeyin. Yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Siz bi acidan sanslisiniz aslinda.ablam 10 gundur ates ishal kusma bogazda agri tat kaybi hepsi var ama bi turlu test yapmadilar.bugun yaptilar ama hersey icin cok gec cigerlerine inmis.erken test yapsalardi simdi tedavisi bitmisti bile.hem tedbirli olun diyorlar hemde test bile yapmiyorlar.
Çok geçmiş olsun, inşallah tez zamanda şifa bulur ablanız.Yalnız her türlü belirti varken, kadın perişan haldeyken nasıl test yapmazlar yahu, gerçekten şaşılacak şey. Çok çok geçmiş olsun tekrar.

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Dün akşam başka bı konuya test yapmadılar yazmışsınız sonrasında hemen yaptılar mı sonuç çok çabuk çıkmış.

Allah korusun, inşallah siz de bebeğiniz de sağlıklısınızdır, kötü düşünmeyin. Kendinizi takip edin şikayetleriniz devam ederse doktora görünün, ihmal etmeyin. Yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Evet geç kalmak ciğerlere inmek demek ..o zaman süreç daha zor olur.. İnşaALLAH değildr ama test yapsa daha iyi olacak..

Siz bi acidan sanslisiniz aslinda.ablam 10 gundur ates ishal kusma bogazda agri tat kaybi hepsi var ama bi turlu test yapmadilar.bugun yaptilar ama hersey icin cok gec cigerlerine inmis.erken test yapsalardi simdi tedavisi bitmisti bile.hem tedbirli olun diyorlar hemde test bile yapmiyorlar.
Çok geçmiş olsun. Üzüldüm ablanızın durumuna o kadar belirti varken neden test yapmıyorlar ki ?
Şimdi Nasıl durumu ?
Rabbim tüm hastalara şifa versin.

Amin çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
1596487456014.png

Denicem çok teşekkür ederim🙏🏻
Bence doktora gitmelisiniz, hamilesiniz ve hastalik varsa tedaviye baslanmali eğer herkes evde iyI olsaydi şuanda hastaneler dolmazdi
Halamada dün pozitif tani konuldu. Vücut ağrıları vardi, ateşi cikti hastaneye yatis verildi. Belki hafif düzeyde atlatacaksiniz ama bunu bilemezsiniz farkli bi tedavi uygulaniyor olabilir ama şuanda hem bebeğinizi hem kendinizi riske atıyorsunuz. Cigerinize inerse ne yapacaksınız ? C vitamini alin, beslenmeye dikkat edin tabiki ama sadece sarimsakla atlatılacak bişey olsa herkese bu tedavi şekli soylenirdi. Evde tedbirli davraniyor musniz? Maskeyle ya da izole şekilde oturabiliyor musnuz? Bu şekilde kendiniz dışında bircok kisiye bulaşma ihtimalide var

Back