• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Corona testim pozitif

Nasıl kaptım nereden kaptım hiç bir fikrim yok sadece 4 gün önce boğazda kaşıntı hissi ve koku kaybı şikayetim oluştu,akşam testimin pozitif geldiğini öğrendim şimdi de tomografi için bekliyorum eşim ve kızım ayrı binada onlarda hiç bir belirti yok test verecekler onlarda inşallah onlarda yoktur diye dua ediyorum artık.
Yok canım bir haftadır hastanedeyim..

Çok geçmiş olsun.En kısa zamanda atlatmanız dileğiyle 🙏🌺💕

Öncelikle çok geçmiş olsun Moralini yüksek tutki en hafif şekilde atlatabilesin.. Ben şuan tedavi gördüğüm hastaneden yazıyorum.. Belirtilerimiz aynı ve inşAllah ilerlemez rahatsızlığın erken farketmez iyi olmuş.. Kronik rahatsızlığın yoksa daha çabuk atlatırsın inşAllah
Çok geçmiş olsun 🌻
Boğaz kaşıntısı oldu bir iki gün sonra koku duyum gitti şuan iki gün oluyo kokunun zerresi yok sanki burnum yok yani o derece bide hamileyim:KK17:
Haftayı beklememen gerekiyor bence.

Konu sahibi size de geçmiş olsun 🍀

Bilmiyorumki böyle devam ederse giderim şimdilik bekliyorum bakalım belki grip falandır diye ama burun akıntısı tıkanıklığı falan da yok
Belki evham yapmışsınızdır.. Bişey olmaz Allah’ın izniyle name limon iç c vitamini içeren şeyler ye iç bol bol.. Zencefil sarımsak herkese tavsiyem bunların faydasını çok gördüm yanmalarım çabuk geçti

Yutuyimmi öyle direk, bebeğe zararı yokmudur canım

Sarımsak, antibakteriyel, antifungal ve antiviral özelliklere sahip harika bir sebzedir. Bu özellikleri sayesinde hamilelikte ve emzirirken bağışıklığınızı güçlendirip, çeşitli hastalıklara yakalanmanızı önler. Sarımsak, ayrıca zayıf kan dolaşımı ve yüksek kan basıncı gibi hamilelik döneminde ortaya çıkan bazı tipik sağlık sorunlarını tedavi etmek için de yardımcı olabilir. Ancak hamilelikte veya emzirirken sarımsak tüketmeden önce mutlaka doktorunuza başvurup sizin için güvenli miktarı, ne kadar yiyebileceğiniz hakkında bilgi edinin.

Sual: Hamilelikte ve emzirirken sarımsak yenilebilir mi, kaç dişe kadar izin var?

CEVAP

Doç Dr. Deniz Ulaş'ın cevabı: (Evet yenilebilir. Emzirirken veya hamilelikte 3-4 dişe kadar yenilebilir.)

Belirtiniz var öı
Bas agrisi bacak agrisi bogazda cok hafif sizi

Aslinda bunlar 1,5 haftaya yakindir var ama hic onemsemedim. Hava cok sicak yorgunluk diye gecistirdim taaa ki komsumuzun corona oldugunu ogrenene kadar. Nitekim asansoru kullandim cok kez.

test haptirmam lazim bu surecte kimseyi risket atmamak icin evde calismaya basladim.

ama testi nasil yaptiricam bilmiyorum. Disari ciksam bulastirirsam diye de tedirginim. Saglik ocagi yardimci olamaz herhalde. 🤷🏻‍♀️

Nurov Nurov tatlım ben böyle hasta hissetmeye başlayınca sabah akşam alıyorum ama hastalık ilerlemeden başlanmalı çok iyi geliyor. Bol şifalar 🌹 Bilgiyi oku bu arada miden hassas ise yatarken tek at.

Bas agrisi bacak agrisi bogazda cok hafif sizi

Aslinda bunlar 1,5 haftaya yakindir var ama hic onemsemedim. Hava cok sicak yorgunluk diye gecistirdim taaa ki komsumuzun corona oldugunu ogrenene kadar. Nitekim asansoru kullandim cok kez.

test haptirmam lazim bu surecte kimseyi risket atmamak icin evde calismaya basladim.

ama testi nasil yaptiricam bilmiyorum. Disari ciksam bulastirirsam diye de tedirginim. Saglik ocagi yardimci olamaz herhalde. 🤷🏻‍♀️
Devlet hastanesine gidip acilde virüs için ayrı bölümler var oraya başvurucaksın.. Onlar ne yapman gerektiğini tek tek söylüyor zaten ama tedbirli git canım eldiven tak uzak dur insanlardan olabildiğince beklerken falan elini yüzüne falan yaklaştırma bile.. iki tane maske tak ve eve gelince duş al hemen kıyafetlwrinide yıka bekletme

Siz bi acidan sanslisiniz aslinda.ablam 10 gundur ates ishal kusma bogazda agri tat kaybi hepsi var ama bi turlu test yapmadilar.bugun yaptilar ama hersey icin cok gec cigerlerine inmis.erken test yapsalardi simdi tedavisi bitmisti bile.hem tedbirli olun diyorlar hemde test bile yapmiyorlar.

Nasıl kaptım nereden kaptım hiç bir fikrim yok sadece 4 gün önce boğazda kaşıntı hissi ve koku kaybı şikayetim oluştu,akşam testimin pozitif geldiğini öğrendim şimdi de tomografi için bekliyorum eşim ve kızım ayrı binada onlarda hiç bir belirti yok test verecekler onlarda inşallah onlarda yoktur diye dua ediyorum artık.
Geçmiş olsun evden hiç çıkmadan mı kaptınız

Devlet hastanesine gidip acilde virüs için ayrı bölümler var oraya başvurucaksın.. Onlar ne yapman gerektiğini tek tek söylüyor zaten ama tedbirli git canım eldiven tak uzak dur insanlardan olabildiğince beklerken falan elini yüzüne falan yaklaştırma bile.. iki tane maske tak ve eve gelince duş al hemen kıyafetlwrinide yıka bekletme
Devlet hastanesi yakin gidebilirim. Sagol 🙏🏻 Umarim degilimdir cok korkuyorum. 9 aylik bebegim ve seker hastasi annem var 😔

Markette bir yere dokunsaniz dahi kapabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız yoksa ayakustunde atlatirsiniz ki zatennhastaneden eve gondermisler. Bu yuzden kafaniza takmayin. Beslenmenize ozen gosterin.

Boğaz kaşıntısı oldu bir iki gün sonra koku duyum gitti şuan iki gün oluyo kokunun zerresi yok sanki burnum yok yani o derece bide hamileyim:KK17:
Gidip test yapmayarak hata yapıyorsun.. Hamileler özel gözetim altnda tutuluyor.. bir akrabann kızı hamile ve koronaydı.. ona uygun tedaviyle 3 güne negatif alp çıktı hastaneden..

Devlet hastanesi yakin gidebilirim. Sagol 🙏🏻 Umarim degilimdir cok korkuyorum. 9 aylik bebegim ve seker hastasi annem var 😔
Ayyy inşAllah değilsindir canım Rabbim yardımcın olsun yorgunluktur sadece belki.. Ama sen her ihtimale karşı yaptır yinede yaptırıp sonuç çıkana kadar maske tak evde ne olur ne olmaz.. kanda çıkmayabilşyor bazen sürüntüde çıkıyor

Back