• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Corona testim pozitif

Halam hastanede yatiyor. Solunumda kendi hissettiği bisey yok ama oksijen seviyesi düşük çıkıyor. Oksijen veriyorlar. Atesi düşüyor cikiyor bugün hic cikmamisti.8 gündür hastanede ve cok halsiz yemek yiyemiyor cok gönderiyoruz . Hersey tuzlu geliyor. Kendi nefeste skintim yok dedi ama doktor akciğer normal değil diyor. Ayrica Bilinç bulanıklığı oluyormus geceleri. Nerdeyim, akcigerim nerde gibi sorular soruyormus kendine ama olabileck bisey sanirim düşünememe oluyormus kiminde. Sizde nefes sıkıntısını hissettiniz mi oksijen seviyenizden dolayı mi kaldınız. Inşallah siz ve tüm hastalara sifa versin rabbim
Çok geçmiş olsun canım Yaş ilerledikçe zorlaşıyo bu hastalık ve belirtiler artıyor.. evet bende nefes alamadım oksijen seviyem çok düşüktü sürekli oksijen aldım nefes alamayıp çırpındığım çok oldu ama şükürler olsun atlattım umarım herkes en hafif şekilde atlatır.. Bazı hastalarda oluyordu duyuyordum seslerini lavabodan çıkamıyorlardı yemek yemiyorlar dediklerini yoğun bakıma alıyorlardı zor bi süreç gerçekten Rabbim herkesi feraha çıkarsın inşAllah

Hanımlar geçmiş olsun, ateş olmadan burun akıntısı tıkanıklık, öksürük ve terleme belirti olabilir mi ? Kızım babasıyla beraberdi bize geldiği gün başladı bu belirtiler 3 gün sonra bende de aynı belirtiler başladı kızım balgamlı öksürüyo ben kuru öksürüyorum. Nezle mi olduk covid mi gerçekten sinirim bozulmaya başladı

Hanımlar geçmiş olsun, ateş olmadan burun akıntısı tıkanıklık, öksürük ve terleme belirti olabilir mi ? Kızım babasıyla beraberdi bize geldiği gün başladı bu belirtiler 3 gün sonra bende de aynı belirtiler başladı kızım balgamlı öksürüyo ben kuru öksürüyorum. Nezle mi olduk covid mi gerçekten sinirim bozulmaya başladı
Şuan da mevsimsel grip salgını da var, ateş her vakada olmuyor ben ve kızım pozitifiz ama hiç ateşimiz olmadı şuan 10. Günümüz neredeyse. Bende koku ve tat kaybı vardı en büyük belirtim buydu diyebilirim. Sizde kendinizi takip edin şikayetleriniz artarsa Bi doktora gidin önlem amaçlı, umarım nezledir sizin ki 🙏

Şuan da mevsimsel grip salgını da var, ateş her vakada olmuyor ben ve kızım pozitifiz ama hiç ateşimiz olmadı şuan 10. Günümüz neredeyse. Bende koku ve tat kaybı vardı en büyük belirtim buydu diyebilirim. Sizde kendinizi takip edin şikayetleriniz artarsa Bi doktora gidin önlem amaçlı, umarım nezledir sizin ki 🙏
İkinize de geçmiş olsun çok biran önce iyileşin inşallah 🙏🏻 Ben de hafif bir tat ve koku kaybı var burnum tıkalı diye düşünmek istiyorum kızımda yok her şeyi duyuyo 11 haftalıkta gebeyim, biran önce şu illet bitsin valla hepimizin psikolojisi bozuldu

Merhaba
Antikor testim pozitif çıktı , psr testim negatif. Bu durumda önceden korona geçirmiş oluyorum öyle degil mi? 2 farklı Dr iki farklı yorum yapınca kafam karıştı

İkinize de geçmiş olsun çok biran önce iyileşin inşallah 🙏🏻 Ben de hafif bir tat ve koku kaybı var burnum tıkalı diye düşünmek istiyorum kızımda yok her şeyi duyuyo 11 haftalıkta gebeyim, biran önce şu illet bitsin valla hepimizin psikolojisi bozuldu
Benim en büyük korkumdu ve başıma geldi, hep çok korudum kendimi ama yine de Bi şekilde olduk vardır herşey de bir hayır diyorum artık iyi tarafından bakmaya çalışıyorum 🙏 benim koku ve tat kaybım iki gün içinde tamamen gitti, en ufak şekilde bile alamadım koku,sonra 3.4 gün ishal bulantı be baş ağrısı halsizlik oldu. İnşallah biter dicem ama daha uzun yıllar bununla yaşıcaz malesef

Çok geçmiş olsun, tez zamanda iyileşirsiniz inşallah🤲Kızınız kaç yaşında umarım ikiniz de iyisinizdir.
Çok şükür iyiyiz kızım 3 yaşında, belirtisiz şekilde ilerliyor o, bende çok şükür daha iyiyim son 6 günümüz karantina da, sonra test vericez inşallah negatife dönmüş oluruz o güne kadar 🙏

Merhaba
Antikor testim pozitif çıktı , psr testim negatif. Bu durumda önceden korona geçirmiş oluyorum öyle degil mi? 2 farklı Dr iki farklı yorum yapınca kafam karıştı
Antikor testi daha önce geçirip atlattınızı gösteriyor, hiç anlamadınız mı daha önce geçirdiğinizi belirtisiz miydi

Antikor testi daha önce geçirip atlattınızı gösteriyor, hiç anlamadınız mı daha önce geçirdiğinizi belirtisiz miydi
Şubat sonu Mart başıydı sanırım. Normal grip oldum sandim. Sanırım o dönemden. Ateş, halsizlik, uyku 3 gün yattım . Türkiye'de henüz Corona patlamadigindan tabii anlayamadim Corona olduğumu. Antikor pozitif çıkınca doktor o dönemdendir dedi. Benim göründüğüm doktor bu Corona virüsü aldığınizi gösterir dedi. Antikor testi pozitif çıkan başka bir arkadaşımıza farklı doktor geçirmiş te olabilirsin geçirmemiş te olabilirsin demiş. 2 farklı doktordan 2 farklı yorum olunca garipsedim.

Bende kafayı yemek üzereyim çok yakınlarım da 3 kişi de pozitif. testi negatif çıkanlar şuan pozitif psikolojik olarak çok etkileniyorum bende negatif çıktım ama belli olmuyor ki meret başkalarına gitmemiş olmayı yeğlerdim çokta vahlanıyorum ne olacak ne bitecek. öksürük başladı her belirti psikolojik mi bilmiyorum sıyırdım resmen. Allah yardımcımız olsun.

Bende kafayı yemek üzereyim çok yakınlarım da 3 kişi de pozitif. testi negatif çıkanlar şuan pozitif psikolojik olarak çok etkileniyorum bende negatif çıktım ama belli olmuyor ki meret başkalarına gitmemiş olmayı yeğlerdim çokta vahlanıyorum ne olacak ne bitecek. öksürük başladı her belirti psikolojik mi bilmiyorum sıyırdım resmen. Allah yardımcımız olsun.
Yeniden pozitif çıkanlarla temasınız olmuşmuydu sizin

Yorumları okudukça korktum ishal var bende sadece eğer geçmezse gideceğim hastaneye test yaptırmak için..
Bu arada çok merak ettiğim bir şey var bilgisi olan varsa aydınlatırsa çok sevinirim.. koronayı bir geçiren antikor geliştiren bir daha geçirmiyor mu? Yani insan sadece bir kere mi yakalanıyor bu hastalığa yoksa tekrar edebiliyor mu?

Yorumları okudukça korktum ishal var bende sadece eğer geçmezse gideceğim hastaneye test yaptırmak için..
Bu arada çok merak ettiğim bir şey var bilgisi olan varsa aydınlatırsa çok sevinirim.. koronayı bir geçiren antikor geliştiren bir daha geçirmiyor mu? Yani insan sadece bir kere mi yakalanıyor bu hastalığa yoksa tekrar edebiliyor mu?
Bu konuda net bir bilgi yok maalesef, kızımın doktoru 14 günün sonunda negatif sonuçtan sonra bir daha yakalanmanız milyonda bir ihtimal dedi ama sonuç olarak net birşey yok maalesef milyonda birde bir ihtimal nihayetinde 🙄

Çok teşekkür ederim.. İyiyim şükür ben bayağı yol katettim ilk günler maalesefki nefes alamadım oksijenle durdum ama şuan Allah’ıma şükürler olsun ki iyiyim daha iyi olucam inşAllah
Nefes alamamaktan çok korkuyorum normal girp bile olsam o hissi yaşarım hep. çok mu kötü geçirdiniz 😔 çok geçmiş olsum
Şubat sonu Mart başıydı sanırım. Normal grip oldum sandim. Sanırım o dönemden. Ateş, halsizlik, uyku 3 gün yattım . Türkiye'de henüz Corona patlamadigindan tabii anlayamadim Corona olduğumu. Antikor pozitif çıkınca doktor o dönemdendir dedi. Benim göründüğüm doktor bu Corona virüsü aldığınizi gösterir dedi. Antikor testi pozitif çıkan başka bir arkadaşımıza farklı doktor geçirmiş te olabilirsin geçirmemiş te olabilirsin demiş. 2 farklı doktordan 2 farklı yorum olunca garipsedim.
Bende ocak başında oldum eşimde 3 gün ateş halsizlik ağrı. Bende tat koku kaybı kuru öksürük ciğerlerim çıkacak gibiydi. Acaba o zamanda var mıydı 🙄

Nefes alamamaktan çok korkuyorum normal girp bile olsam o hissi yaşarım hep. çok mu kötü geçirdiniz 😔 çok geçmiş olsum

Bende ocak başında oldum eşimde 3 gün ateş halsizlik ağrı. Bende tat koku kaybı kuru öksürük ciğerlerim çıkacak gibiydi. Acaba o zamanda var mıydı 🙄
Evet benimde en korktuğum şeydi ama o şekilde sınanmak çok kötüydü Rabbim yardım etsin inşAllah herkese.. çok teşekkür ederim sende atlatmışsın sanırım Rabbim tekrarını yaşatmasın inşAllah

Çok geçmiş olsun.
Testlerin yüzde otuz hata payı varmış. Benim bir tanıdığım ailece korona oldular. Eşinin testi pozitif çıktı ama arkadaşım tüm belirtileri yaşanmasına rağmen üç test sonucuda negatifti.
Bir arkadaşımın babasını test sonucu negatif çıkmasına rağmen akciğer tomografi sonucuna göre yoğun bakıma aldılar. Ancak üçüncü test de pozitifi gördüler. Pozitif çıktığında artık iyileşmeye başlamıştı.

Kronik bir rahatsızlığınız yoksa hafif atlatırsınız inşallah ciğerlere inmemiştir eşiniz ve çocuğunuz için dikkatli olun boğazda kaşıntı veya ökürük olursa bal limon zencefil karışımı için ben de geçirdim dikkatli olmak önemli

Back