- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
- Konu Sahibi Helenistik08
Çok geçmiş olsun canım Yaş ilerledikçe zorlaşıyo bu hastalık ve belirtiler artıyor.. evet bende nefes alamadım oksijen seviyem çok düşüktü sürekli oksijen aldım nefes alamayıp çırpındığım çok oldu ama şükürler olsun atlattım umarım herkes en hafif şekilde atlatır.. Bazı hastalarda oluyordu duyuyordum seslerini lavabodan çıkamıyorlardı yemek yemiyorlar dediklerini yoğun bakıma alıyorlardı zor bi süreç gerçekten Rabbim herkesi feraha çıkarsın inşAllahHalam hastanede yatiyor. Solunumda kendi hissettiği bisey yok ama oksijen seviyesi düşük çıkıyor. Oksijen veriyorlar. Atesi düşüyor cikiyor bugün hic cikmamisti.8 gündür hastanede ve cok halsiz yemek yiyemiyor cok gönderiyoruz . Hersey tuzlu geliyor. Kendi nefeste skintim yok dedi ama doktor akciğer normal değil diyor. Ayrica Bilinç bulanıklığı oluyormus geceleri. Nerdeyim, akcigerim nerde gibi sorular soruyormus kendine ama olabileck bisey sanirim düşünememe oluyormus kiminde. Sizde nefes sıkıntısını hissettiniz mi oksijen seviyenizden dolayı mi kaldınız. Inşallah siz ve tüm hastalara sifa versin rabbim