- 3 Ekim 2010
- 11.455
- 3.697
- 448
- Konu Sahibi Helenistik08
Cıktı mi sonucunuz
Maalesef hala çıkmadı, daha önce yaptıran kişiler ya da bildiğim tanıdıklar hep 1,5 günde sonuçları aldılar. Hastaneyi aradık, bazen gecikmeler yaşanabiliyor dedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cıktı mi sonucunuz
Korona çıkarsan patronunun yanına git yüzüne öksür, hapşır.. Şimdi sende gelme de göreyim de (İnşaALLAH değilsinizdir)
Peki daha önce geçirince bağışıklık kazanıyor mi vücut bununla ilgili net bişey bulamadım tekrar geçirir miymissiniz?Şubat sonu Mart başıydı sanırım. Normal grip oldum sandim. Sanırım o dönemden. Ateş, halsizlik, uyku 3 gün yattım . Türkiye'de henüz Corona patlamadigindan tabii anlayamadim Corona olduğumu. Antikor pozitif çıkınca doktor o dönemdendir dedi. Benim göründüğüm doktor bu Corona virüsü aldığınizi gösterir dedi. Antikor testi pozitif çıkan başka bir arkadaşımıza farklı doktor geçirmiş te olabilirsin geçirmemiş te olabilirsin demiş. 2 farklı doktordan 2 farklı yorum olunca garipsedim.
Yeniden pozitif çıkanlarla temasınız olmuşmuydu sizin
Tweeterde okudum kiminin test yanlis alinmiş işleme alınmamış acaba bisey mi oldu. Çünkü bu kadr geçilmesi normal değil. Tomografi çekildi miSağlık bakanlığını arayıp konuyla alakalı kayıt açtırdım. Uzmanlar konuyla ilgili dönüş yapacakmış, test sonucum hala belli değil..
Tweeterde okudum kiminin test yanlis alinmiş işleme alınmamış acaba bisey mi oldu. Çünkü bu kadr geçilmesi normal değil. Tomografi çekildi mi
Evet maalesef ki iki üç ay sonra tekrar risk başlıyormuşPeki daha önce geçirince bağışıklık kazanıyor mi vücut bununla ilgili net bişey bulamadım tekrar geçirir miymissiniz?
Bekle canım bazen yoğunluktan çıkmıyor inşAllah iyi sonuç alırsınNormalde e nabızda şüpheli tanı olarak görünüyor. Covid-19 tahlil sonucu kısmı da var ama tahlil sonucu yok. Evet röntgen istendi temiz dediler, test yaptırdım ortada sonuç yok maalesef, ne oldu ne bitti bende bilmiyorum?
3 gündür sürekli ağrı kesici alıyorum. Belim, sırtım, kollarım ağrıyor ve halsizim. En azından belli olsa bende ona göre doktora gideceğim.
Nasıl oldun canımNasıl kaptım nereden kaptım hiç bir fikrim yok sadece 4 gün önce boğazda kaşıntı hissi ve koku kaybı şikayetim oluştu,akşam testimin pozitif geldiğini öğrendim şimdi de tomografi için bekliyorum eşim ve kızım ayrı binada onlarda hiç bir belirti yok test verecekler onlarda inşallah onlarda yoktur diye dua ediyorum artık.
Çok şükür iyiyim yaa tat koku kaybında düzeldi sadece kasıklarda ağrım var oda hormonlar değiştiği için dedi aile hekimi, onun dışında çok şükür iyiyim siz çıktınız mı hastanedenNasıl oldun canım
Çok sevindim canım Allah daha iyi etsin inşAllah evet şükür çıktım bugünÇok şükür iyiyim yaa tat koku kaybında düzeldi sadece kasıklarda ağrım var oda hormonlar değiştiği için dedi aile hekimi, onun dışında çok şükür iyiyim siz çıktınız mı hastaneden
İnşallah, size de çok geçmiş olsunBekle canım bazen yoğunluktan çıkmıyor inşAllah iyi sonuç alırsın
Çok sevindim gelmiş geçmiş olsun Allah yaşatmasın Bi daha sağlıklı günleriniz daim olsunnÇok sevindim canım Allah daha iyi etsin inşAllah evet şükür çıktım bugün
Ocak ayıydı bilmiyoruz ki ama umarım geçirmişizdir gerçi bağışıklığı var mı yokmu belli değilEvet benimde en korktuğum şeydi ama o şekilde sınanmak çok kötüydü Rabbim yardım etsin inşAllah herkese.. çok teşekkür ederim sende atlatmışsın sanırım Rabbim tekrarını yaşatmasın inşAllah
Siz bu sürede c vitamini alin geçmiş olsun insallah temizdirNormalde e nabızda şüpheli tanı olarak görünüyor. Covid-19 tahlil sonucu kısmı da var ama tahlil sonucu yok. Evet röntgen istendi temiz dediler, test yaptırdım ortada sonuç yok maalesef, ne oldu ne bitti bende bilmiyorum?
3 gündür sürekli ağrı kesici alıyorum. Belim, sırtım, kollarım ağrıyor ve halsizim. En azından belli olsa bende ona göre doktora gideceğim.
Çok teşekkür ederim inşAllah hepimizinÇok sevindim gelmiş geçmiş olsun Allah yaşatmasın Bi daha sağlıklı günleriniz daim olsunn
Çok teşekkür ederim geçti şükürİnşallah, size de çok geçmiş olsun ❣
Testiniz de sıkıntı olmuş olmalı. Eşim işi gereği sık sık test yaptırıyor. Başına gelmişti, sonucu çıkmamış yeniden test vermiştiNormalde e nabızda şüpheli tanı olarak görünüyor. Covid-19 tahlil sonucu kısmı da var ama tahlil sonucu yok. Evet röntgen istendi temiz dediler, test yaptırdım ortada sonuç yok maalesef, ne oldu ne bitti bende bilmiyorum?