• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Corona testim pozitif

Belli oldumu canım sonucun nasılsınn

Hala belli olmadı.Şikayetlerim devam ediyor grip falan olsam çoktan hapşuruk, burun akıntısı başlardı. Yoğun bir halsizliğim var, nefes almak bile zor geliyor. İnşallah negatif çıkar diyorum da bu şikayetler neyin nesi o zaman bakalım..

Hala belli olmadı.Şikayetlerim devam ediyor grip falan olsam çoktan hapşuruk, burun akıntısı başlardı. Yoğun bir halsizliğim var, nefes almak bile zor geliyor. İnşallah negatif çıkar diyorum da bu şikayetler neyin nesi o zaman bakalım..
İnşallah canım, koku ve tat kaybı yoktu sende dimi

Bende yakın zamanda hasta oldum hala göğüsün tıkanık ama ben hapşırıyorum öyle başladı gribim tat duyum da 3 gün yoktu yeni düzeldi hapşırıyorsanız şanslısınız diyor uzmanlar
Benim de bu ara koku almam hafif gelmeye başladı ama çok çok az yani hala koku sorunum var

Iyi gecelerhasta olanlara çok geçmiş olsun.
Belirtileri kaç günde ortaya çıktı acaba.
Geçen hafta pazar görüştüğümüz bi akrabamızda covit çıkmış. Cuma günü öğrendik. Bizide karantinaya aldılar. Bizde kızımın burun tıkanıklığı dışında hiç bir şey yok. Iyi olduğumuz söylememize rağmen bu gün sadece benden test almaya geldiler. Sonuç çıkmadı henüz.
Belirtileri olup test yapılmayan ları duydukça şaşırdım açıkçası

Iyi gecelerhasta olanlara çok geçmiş olsun.
Belirtileri kaç günde ortaya çıktı acaba.
Geçen hafta pazar görüştüğümüz bi akrabamızda covit çıkmış. Cuma günü öğrendik. Bizide karantinaya aldılar. Bizde kızımın burun tıkanıklığı dışında hiç bir şey yok. Iyi olduğumuz söylememize rağmen bu gün sadece benden test almaya geldiler. Sonuç çıkmadı henüz.
Belirtileri olup test yapılmayan ları duydukça şaşırdım açıkçası
Hangi ildesiniz, anladığım kadarıyla il bazında değişiyor prosedürler, kızınız kaç yaşında ondan neden test alınmadı, pozitif vakayla bulunma süreniz temasınız önemli olan etkenler, benim eşime bulaşmadı mrsala ama kızım sürekli benim kucağımda olduğundan bakımını büyük ölçüde ben yaptığımdan ona bulaştı malesef 😣

Canından da korkmuyor herhalde Allah korusun ya sizden bulaşsa, Allah şifa versin sizin elinizden gelen birşey yok bilgilendirmişsiniz, sorumluluk onda

Halsizim zaten eklemlerim ağrıyor bir taraftan baş ağrısı var illa ben gideyim demem mi gerekiyor? Sinir oluyorum gerçekten, belki korona değilim başka bir şey ama kaç gündür iyi değilim korona değilim diye çalışmaya devam mı edeceğim sonuç negatifse mesela? Kaldı ki korona çıkarsam onlar içinde tehlikeli.. Böyleleri insanı işten güçten soğutuyor işte..

Halsizim zaten eklemlerim ağrıyor bir taraftan baş ağrısı var illa ben gideyim demem mi gerekiyor? Sinir oluyorum gerçekten, belki korona değilim başka bir şey ama kaç gündür iyi değilim korona değilim diye çalışmaya devam mı edeceğim sonuç negatifse mesela? Kaldı ki korona çıkarsam onlar içinde tehlikeli.. Böyleleri insanı işten güçten soğutuyor işte..

Keşke gitmeseydiniz. Test sonucu çıkana kadar ve sonrasında da karantinada olacağınızı bunun bı yaptırımı olduğunu söyleseydiniz. Böyle başkalarının da hakkına giriliyor maalesef 😐

Back