• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Corona testim pozitif

Hicbir doktor ilaclarini birak o zaman demez. Ya siz istediginiz gibi anliyorsunuz ya da doktorun kim oldugunu soyleyin ki insanlar yolu duserse gitmesin. Hatta ben bizzat iletisime gecip bu konuyu tartismak isterim doktorunuzla, Turkiye'de yasamiyorum ve tedavide kullanilan ilaclari tam bilmemekle beraber standart dunyada kullanilan ilaclar oldugunu dusunuyorum.

Yazdiklarinizi neresinden tutsam elimde kaliyor. Herhangi bir uzmanliginiz ve kanitlariniz yoksa yazdiklariniz insanlari yanlis yonlendirerek toplum sagligini riske atmak konusunda suc sayilabilir umarim farkindasinizdir.

P.S. Kisisellestirilmis ilac gelistirme uzerine calisan bir bilim insaniyim.
Arkadaşın böyle bir akıl vermesi doğru degil o konuya katiliyorum ama coronanin tedavisinde kullanilan ilaç başka bir hastaligin tedavisinde kullanilan bir ilaç yani corona için uretilmemiş ve gercekten ciddi yan etkileri olabilen bir ilaç.Arkadasta yan etki yapmis olabilir agir gecirmedigi icinde doktoruda yan etkileri biliyordur birakabilirsin demistir karsidaki insan birakmak isteyince

Nefes alamamaktan çok korkuyorum normal girp bile olsam o hissi yaşarım hep. çok mu kötü geçirdiniz 😔 çok geçmiş olsum

Bende ocak başında oldum eşimde 3 gün ateş halsizlik ağrı. Bende tat koku kaybı kuru öksürük ciğerlerim çıkacak gibiydi. Acaba o zamanda var mıydı 🙄
Ben bugün rapor tarihime baktım. Tarihi yanlış hatırlıyormusum. Ben 22 ocak-25 Ocak arası 3 gün hasta olmuşum.tat ve koku kaybı hatırlamıyorum. Bence ülkeye girmiştir o tarihlerde sonrasında da malum patladı zaten..

Arkadaşlar malesef bağışıklık kazanmadigimizi biliyorum.. Ben pozitif ken esime test yapmamislardi esimle ayrı odalarda kalmamızı söylemişlerdi... Eşime birkaç gün sonra test yapıldı durumu kotulesince bu sefer beni aradılar siz negatife geçmiş olabilirsiniz eşiniz tekrar bulastirabilir ayrı odalarda kalın diye.. Buradaki bir formda okumuştum Ailesinden dolayı 4. Kez yakalandım yazmıştı bir bayan. Karantinamız bitti doktor eşime kendine çok dikkat et ilkini bu şekilde atlattin ikincisini kolay atlatamazsin bağışıklığın zayıfladı diye uyardı...

Arkadaşlar malesef bağışıklık kazanmadigimizi biliyorum.. Ben pozitif ken esime test yapmamislardi esimle ayrı odalarda kalmamızı söylemişlerdi... Eşime birkaç gün sonra test yapıldı durumu kotulesince bu sefer beni aradılar siz negatife geçmiş olabilirsiniz eşiniz tekrar bulastirabilir ayrı odalarda kalın diye.. Buradaki bir formda okumuştum Ailesinden dolayı 4. Kez yakalandım yazmıştı bir bayan. Karantinamız bitti doktor eşime kendine çok dikkat et ilkini bu şekilde atlattin ikincisini kolay atlatamazsin bağışıklığın zayıfladı diye uyardı...
çok geçmiş olsun bu yazdıklarınızı okullar açılsın diye yırtınanlar okur umarım.kendinize dikkat edin sağlıkla kalın umarım bu son olur

çok geçmiş olsun bu yazdıklarınızı okullar açılsın diye yırtınanlar okur umarım.kendinize dikkat edin sağlıkla kalın umarım bu son olur
Çok teşekkür ederim durumun ciddiyetinin farkında değiliz malesef. Bugün kardeşimin eşinin teyzesi korona testi pozitif di akcigerine pıhtı attığını acilen yoğun bakıma alındığını duydum çok üzüldüm...Kadincagiz şeker hastası ve çok yaşlı da değildi..

Sonucunuz belli olmadı mı daha

Orayı ara, burayı ara en sonunda hastanenin mikrobiyoloji bölümüne ulaştım. Baktılar, tekrar numune alınacak diye not alınmış, santral hizmeti de o kadar zayıf ki, günlerdir arıyorum ben yoğunluktan diye geçiştiriyorlardı. Kendilerinin de bilgi vermek gibi bir adetleri yok. Halbuki adresim, tel no her şey ellerinde mevcut.

Orayı ara, burayı ara en sonunda hastanenin mikrobiyoloji bölümüne ulaştım. Baktılar, tekrar numune alınacak diye not alınmış, santral hizmeti de o kadar zayıf ki, günlerdir arıyorum ben yoğunluktan diye geçiştiriyorlardı. Kendilerinin de bilgi vermek gibi bir adetleri yok. Halbuki adresim, tel no her şey ellerinde mevcut.
Siz nasıl oldunuz peki bu arada beklerken belirtileriniz azaldımı

Tekrar doktora kayıt açtırdım, durumdan bahsettim “ bazen böyle şeyler olabiliyor, 2.kez kaybedilecek kadar şanssız değilsinizdir herhalde değil mi” dedi😳

Testi yaptırdım yine beklemedeyim inşallah tekrar aynı şeyi yaşamam.

Sizi merak etmiştim çok sevindim. Bu neymis ya yaz günü bu kadar ishal agri geçmiş olsun

Bende bunu çok merak ediyorum gerçekten? Denize, havuza falan da gitmedim yakın zamanda..
Kol güçsüzlüğüyle geldi ağrı, sonrasında yanma, batma olarak devam etti 5 günde tüm vücudumda ağrılar oldu.
Kollarım hala ağrıyor, zor çalışıyorum..

Son düzenleme:
Ben de şubatta 4buçuk aylık hamiyeyken bir anda hastalandım ateşim çıktı öksürük nefes alamama devamlı oksijen seviyesi düşük çıktığı için evde tüplere bağlandım dünya kadar ilaç kullanmama rağmen azalma olmadı hatta şiddetlendi mide bulantısı ishal kol bacak ağrısı da mevcuttu.devamlı makinada kalarak hastalığı atlattım ama o zamana kadar bebekte bir sıkıntı yokken hastalık sonrası beynindeki organlar gelişmemeye başladı ödem kist ve bazı yerlerde noksanlık vardı 5 aylıkken engelinden dolayı yaşamayacağını öğrendim ve acilen sezaryen doğuma alındım bebeğimi kaybettim yaptırdığım tüm genetik testlere göre hiç bir sorun görünmüyordu.Doktorum şimdi o durumun coronadan kaynaklanabileceğini söyledi.yani aslında corona çoktandır hayatımızda vardı ama bence bilinmiyordu.O dönemde benim gibi olan bi çok hamile kadında bebeğini kaybetmiş doktorumdan duyduğum kadarıyla.İnşallah aşı vs bulunur da kurtuluruz.
Çok geçmiş olsun :( ilaç kullandığınız için mi oldu hamileyken ilaç kullanmak yasak diye biliyorum çok yeni hamileyim hastalık bebeğe geçermiymiş

Çok geçmiş olsun :KK43: ilaç kullandığınız için mi oldu hamileyken ilaç kullanmak yasak diye biliyorum çok yeni hamileyim hastalık bebeğe geçermiymiş
Hayır benimki bambaşka birşey herkeste olacak diye bir durum yok.doğar doğmaz kovid tedavisi gören bebekler var.benimki sadece doktorumun öngörüsüydü.her hamilenin bebeği benim durumumda olacak diye birşey yok.

Back