• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Corona süreci ve test

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
133
26
Merhaba babam da burun akıntısı öksürük ve baş ağrısı var corona dan şüphelendik az önce sağlık ocağına gitti doktor ilaç yazmadan teste yönlendirmiş biraz daha bekleyin ağırlaşma olursa test yaptırın demiş

bu süreçte ne yapmamız gerek ankarada yaşıyoruz bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim

Çalışmıyorum , belirtiler arasında burun akıntısı da var mı acaba

beklemeyin bence direk teste gidin eger covid varsa erken mudahale edilmis olur en azindan

İnşallah covid değildir. Korona ile ilgili konuları okurken resmen yüreğim ağzıma geliyor :KK43:
Benim de ve dikkat de ediyorduk ama babam devlet memuru kalabalık bir yerde çalışıyor

Hemen izole edin kendinizi imkan varsa babanız ayrı odada dursun kullandığınız herşeyi ayırın. Bende burun akıntısı vardı pozitif çıkmıştım hasta olmasa bile taşıyıcı olabilir. Banyo, tuvalet gibi ortak alanlarda da maskesiz durmasın odasını devamlı havalandırsın.

Merhaba babam da burun akıntısı öksürük ve baş ağrısı var corona dan şüphelendik az önce sağlık ocağına gitti doktor ilaç yazmadan teste yönlendirmiş biraz daha bekleyin ağırlaşma olursa test yaptırın demiş

bu süreçte ne yapmamız gerek ankarada yaşıyoruz bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
berirtiler corona gibi görünüyor burun akıntısıda gösteriyor bazı hastalarda ,keçiören mesleki hastalıklar hastanesini tavsiye ederim,beklemeyin ciğerlere inmeden ilaç tedavisi almanızda fayda var çok geçmiş olsun

berirtiler corona gibi görünüyor burun akıntısıda gösteriyor bazı hastalarda ,keçiören mesleki hastalıklar hastanesini tavsiye ederim,beklemeyin ciğerlere inmeden ilaç tedavisi almanızda fayda var çok geçmiş olsun

teşekkürler çok bekler miyiz test için acaba bir bilginiz var mi

Benim babam da 1 hafta ağır bir şekilde hastalık geçirdi ateşler içinde yanıyordu birde özel güvenlik kalabalık bir yerde ateşi bir an bile düşmedi hastaneye gitti test yapın bana diye özele gitti kan testi yapmışlar birşeyin yok diyip eve geldi o halde işe gidip geldi durumu agirlasinca başka bir hastaneye gitti ve pozitif çıktı annem babam ve kardeşim şuan da ev karantinası da 2 aydır da anneme gidemiyorum çok özledim onları çok zor bir durum inşallah birşey olmaz bu süreçte evden çıkmayın pozitif ise olduğu odaya girmeyin vitamin ilaçları felan var meyve sağlıklı şeyler yesin kronik bir rahatsızlığı var mı acaba

Covitte erken müdahale önemli . Kimin ağır kimin hafif atlatacagi bilinemedigi için pozitif çıkan tüm hastalar ilaçları kullanıyo. Geç kalmayın derim çünkü ilaçlar erken evrede etkili

Özür dilerim daha test yapılmamış hiç durmasin hemen test yaptırsın aci le gidince zaten hemen testi yapıyorlar ve gün icind çıkar

Covitte erken müdahale önemli . Kimin ağır kimin hafif atlatacagi bilinemedigi için pozitif çıkan tüm hastalar ilaçları kullanıyo. Geç kalmayın derim çünkü ilaçlar erken evrede etkili

Aslında tüm pozitif hastalar ilaç kullanmiyor kişiye göre değişir kardeşim şüpheli hasta diye 1 hafta hastane de yattı bende yanın da kaldım yaşı küçük olduğu için refakatçi şarttı ve astım başlangıcı olduğu için şüpheli olmasına rağmen korona ilaçları verdiler babam şuan pozitif ve ilaç vermediler evde karantina da

teşekkürler çok bekler miyiz test için acaba bir bilginiz var mi

Hastaneye göre değişir hemen anında yapan hastaneler de var sabah 9 da enfeksiyon bölümünden barkod için saatlerce bekleten hastaneler de var

Back
X