- 24 Nisan 2020
- 285
- 326
- 23
- Konu Sahibi Songaripyolcu
-
Kurban bayramından çıktığımız için et konusunda sıkıntımız yok tavukda alabilirim ama hastayken öyle şeyler canları yemek ister mi bilemedim belki bir kaç yudum çorba içebilirler diye düşündüm teşekkür ederimmaddi durumunuz elverirse protein yenmeli
et tavuk vs
çorba da olur ama hafif şeyler ekşili şeyler vs daha kolay yenir herhalde
Kurban bayramından çıktığımız için et konusunda sıkıntımız yok tavukda alabilirim ama hastayken öyle şeyler canları yemek ister mi bilemedim belki bir kaç yudum çorba içebilirler diye düşündüm teşekkür ederim
Merhaba ben ve babam su an pozıtıf cıktık öksürüğü var ne yapabılırız?Basıl gecer öksürükmaddi durumunuz elverirse protein yenmeli
et tavuk vs
çorba da olur ama hafif şeyler ekşili şeyler vs daha kolay yenir herhalde
Merhaba ben ve babam su an pozıtıf cıktık öksürüğü var ne yapabılırız?Basıl gecer öksürük
Canım bol bol c vitamini bir de atom çayı var ondan içsinler. Zencefilli bitki çayı yapabilirsin. Bom meyve kemik suyuna çorba yapabilirsinArkadaşlar arkadaşım ve ailesi corona olmuşlar annesi rahatsızmış özellikle kapılarına yemek bırakmak istiyorum ama iştahsızlık oluyormuş ne yemeliler önerebileceğiniz bir şey var mı sarımsaklı bir hasta çorbası mı yapsam yaz günü birde bilemedim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?