Corona pozitif ne yemeli?

Songaripyolcu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2020
285
326
23
Arkadaşlar arkadaşım ve ailesi corona olmuşlar annesi rahatsızmış özellikle kapılarına yemek bırakmak istiyorum ama iştahsızlık oluyormuş ne yemeliler önerebileceğiniz bir şey var mı sarımsaklı bir hasta çorbası mı yapsam yaz günü birde bilemedim?

maddi durumunuz elverirse protein yenmeli

et tavuk vs

çorba da olur ama hafif şeyler ekşili şeyler vs daha kolay yenir herhalde

et tavuk vs

Kurban bayramından çıktığımız için et konusunda sıkıntımız yok tavukda alabilirim ama hastayken öyle şeyler canları yemek ister mi bilemedim belki bir kaç yudum çorba içebilirler diye düşündüm teşekkür ederim

et ürünleri en az tüketerek en çok besin sağladığımız ürünlerdir

yani bir kaç yudum çorbanın bize faydasından daha çok katkısı olur iki parça etin

ama tavuk çorbası ile orta yolu bulabiliriz

geçmiş olsun

Direnç arttırıcı takviyeler kullansınlar özellikle içeriğinde D3K2 olanlar iyi. Zencefil, zerdeçal, sarımsak soğan bol bol tüketmeliler. Çok geçmiş olsun.

Cok iyisniz hastayı ziyaret etmek çok iyidir ama Corona maalesef ki. Hicbirsey izin vermiyor ama bir yemek harika bir fikir bence. Et suyu ile pirinç pilavı yapın yanında etli sarımsaklı çorba. Ve salata çok iyi gelir

Kesinlikle bol sarımsaklı bir cacık yapın yemeğin yanına cacık semizotundan olursa daha iyi olur hatta. Hastanelerde koronalı hastalara sık sık sarimsaklı cacık veriliyor zaten.

et tavuk vs

Merhaba ben ve babam su an pozıtıf cıktık öksürüğü var ne yapabılırız?Basıl gecer öksürük

Merhaba ben ve babam su an pozıtıf cıktık öksürüğü var ne yapabılırız?Basıl gecer öksürük

Geçmiş olsun

Ben de genel olarak bildiklerimi yazdım

Öksürük işin doktor bir şeyler vermedi mi

Ferahlatıcı şeyler yiyin meyve vs limonlu su için demişler duyduğum kadarı ile

Ama en iyi tavsiyeyi sizi tedavi eden hekim verir

Sadece o 5 gunluk ılac verılmıs baska hıc bır sey verılmwmıs

Merhaba arkadaşlar akademisyen bir hemşire olarak koronaya karşı almanız gereken vitaminleri duyurmayı görevim olarak görüyorum. Ne kadar çok kişiye ulaşırsa o kadar iyi, o kadar sağlık, bir o kadar mücadele öncelikle kullanmanız gereken vitamin D vitamini. D VİTAMİNİ....!!!! Mutlaka ama mutlaka takviye olarak almanız gerekir. Sonrasında c vitamini ve demir bunu takip ediyor. Tabii ki her şeyden önce güzel beslenmeniz. Kan tahlillerini zide yaptırarak destek alırsanız daha mükemmel olur. Bunlar kadar elzem olan bir diğeri melatonin, uzmanlar boşuna düzenli uyuyun demiyor. Erken uyku ve düzenli uyku uyumanın faydası melatonin den geçiyor. Hangimiz gece 23-03 arası deliksiz karanlık stressiz uyuya biliyoruz? O zaman melatonin al bağışıklığını güçlendirdir diyorum. Ben ağızdan ilaç almak da zorlandığım için alımını daha rahat güvenilir ve kolay olan yolu bant kullanıyorum. Transdermal olarak geçer. Kılcal damarlarınız da direk kana karışarak böbreğimizi karaciğerinizi yormaz. Sağlıklı günler dilerim

Canım bol bol c vitamini bir de atom çayı var ondan içsinler. Zencefilli bitki çayı yapabilirsin. Bom meyve kemik suyuna çorba yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…