Corona olup koku tat kaybi yasayan?

Geri geldiği oluyor, bunun süresi net değil. Kiminin 1 hafta sonra kiminin 1-2 ay sonra... Ancak tamamen hasar verdiği ve geri gelmeyen vakalar da var maalesef. Net bir şey söylenemiyor hala bu hastalıkla ilgili. Umarım siz en az hasarla atlatırsınız, geçmiş olsun.

Merhabalar. Aranizda kendisi yada yakini corona olup koku tat kaybi yasayan varmi? Yedigim hersey sanki camur 4 gun oldu. Geri ne zaman geliyo acaba? 1 ay falan geri gelmeyen duydum. Sinir bozucu biraz
Benım 4. Gunum .Ne gelen var ne gıden.koronamım 21. Gunundeyım.Ve 18ınde Basladı tat koku kaydı .Sankı ot yıyorum.

Aralık sonu nişanım oldu ve nişana katılan herkes hayatının en ağır gribini yaşadı;tat koku kaybı,1hafta düşmeyen ateş,2-3 ay süren öksürük,kanser geçmişi olan yakınlarımız 1 hafta süren nefes darlığı ve gribin geçmesi yaşa bağlı olarak 1-2 ay sürdü..tabi o zamanlar adı yoktu ama bu kadar uyan belirti varken insan düşünmeden edemiyor..

Belirti olarak 3.günümde ne tat kaldı ne koku 10.günde tat alma geldide suan 14.gün koku yok gibi bişey kolonyanın kokusunu iyice içime çekince az bişey alabiliyorm ama asla yakmıyor.

Benımde çok az geldı ama eskısı gıbı deıl

Merhabalar. Aranizda kendisi yada yakini corona olup koku tat kaybi yasayan varmi? Yedigim hersey sanki camur 4 gun oldu. Geri ne zaman geliyo acaba? 1 ay falan geri gelmeyen duydum. Sinir bozucu biraz
Benim 4 5 gün sürdü. Tat ile ilgili hala o sorun var ama koku yavaş yavaş geldi.

35 gün ne tat ne koku aldım. Yemek yemekten keyif alamıyorsun çok zor bir durum.

Merhaba arkadaşlar akademisyen bir hemşire olarak koronaya karşı almanız gereken vitaminleri duyurmayı görevim olarak görüyorum. Ne kadar çok kişiye ulaşırsa o kadar iyi, o kadar sağlık, bir o kadar mücadele öncelikle kullanmanız gereken vitamin D vitamini. D VİTAMİNİ....!!!! Mutlaka ama mutlaka takviye olarak almanız gerekir. Sonrasında c vitamini ve demir bunu takip ediyor. Tabii ki her şeyden önce güzel beslenmeniz. Kan tahlillerini zide yaptırarak destek alırsanız daha mükemmel olur. Bunlar kadar elzem olan bir diğeri melatonin, uzmanlar boşuna düzenli uyuyun demiyor. Erken uyku ve düzenli uyku uyumanın faydası melatonin den geçiyor. Hangimiz gece 23-03 arası deliksiz karanlık stressiz uyuya biliyoruz? O zaman melatonin al bağışıklığını güçlendirdir diyorum. Ben ağızdan ilaç almak da zorlandığım için alımını daha rahat güvenilir ve kolay olan yolu bant kullanıyorum. Transdermal olarak geçer. Kılcal damarlarınız da direk kana karışarak böbreğimizi karaciğerinizi yormaz. Sağlıklı günler dilerim

1 haftadır bende tat koku alamıyorum test verdim negatif cıktı ama hastalığımın 12 gününde tat koku kaybından şüphelenip verdim atlatmıs olabilir miyim acaba

Kızlar ben tatlı ve tuzluyu ayırt edebiliyorum ama başka nir tat almıyorum komu zaten yok testim negatif bu koronadan mı acaba yoksa gripten mi siz tatlı ve tuzluyu ayırabiliyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…