- 8 Kasım 2019
- 159
- 107
- 33
- Konu Sahibi tugcesyaman
-
Yaklaşık 3 hafta oldu hala yok. Berbat bir durum. Yemek yansa yanık kokusu gelmiyor. Ne yesek tat yok. Tuzu dolduruyorum yemeğe hala yok
Ama sanki biraz biraz gelmeye başladı gibi
Merhabalar. Aranizda kendisi yada yakini corona olup koku tat kaybi yasayan varmi? Yedigim hersey sanki camur 4 gun oldu. Geri ne zaman geliyo acaba? 1 ay falan geri gelmeyen duydum. Sinir bozucu biraz
Ayy insallah o kadar surmez. Hayatin anlami yok boyle sankiYaklaşık 3 hafta oldu hala yok. Berbat bir durum. Yemek yansa yanık kokusu gelmiyor. Ne yesek tat yok. Tuzu dolduruyorum yemeğe hala yok
Ama sanki biraz biraz gelmeye başladı gibi
Hayir alamiyorumkoku alıyor musunuz
Teşekkür ederim gerçekten öylegeçmiş olsun
zor bir süreç
Gerçekten kötü bir durum saman yiyormuş gibi boş boş hiç bir tat yokAyy insallah o kadar surmez. Hayatin anlami yok boyle sanki
Tat kaybını bilmiyorum ama teyzemin koku kaybı olmustu. Yeni yeni koku alıyorum diyor. Coronayi atlatali 10 gün olduMerhabalar. Aranizda kendisi yada yakini corona olup koku tat kaybi yasayan varmi? Yedigim hersey sanki camur 4 gun oldu. Geri ne zaman geliyo acaba? 1 ay falan geri gelmeyen duydum. Sinir bozucu biraz
Merhabalar. Aranizda kendisi yada yakini corona olup koku tat kaybi yasayan varmi? Yedigim hersey sanki camur 4 gun oldu. Geri ne zaman geliyo acaba? 1 ay falan geri gelmeyen duydum. Sinir bozucu biraz
Kayınpederim oldu. Hastanede 8 gün kaldı. Çıktıktan bi hafta sonra tad alması düzeldi.Merhabalar. Aranizda kendisi yada yakini corona olup koku tat kaybi yasayan varmi? Yedigim hersey sanki camur 4 gun oldu. Geri ne zaman geliyo acaba? 1 ay falan geri gelmeyen duydum. Sinir bozucu biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?