Corona olup koku tat kaybi yasayan?

tugcesyaman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
159
107
33
Merhabalar. Aranizda kendisi yada yakini corona olup koku tat kaybi yasayan varmi? Yedigim hersey sanki camur 4 gun oldu. Geri ne zaman geliyo acaba? 1 ay falan geri gelmeyen duydum. Sinir bozucu biraz

Yaklaşık 3 hafta oldu hala yok. Berbat bir durum. Yemek yansa yanık kokusu gelmiyor. Ne yesek tat yok. Tuzu dolduruyorum yemeğe hala yok
Ama sanki biraz biraz gelmeye başladı gibi

Benimde tat koku kaybı şikayetiyle test yapıldı pozitif sonuç aldım.. Hastaneden verilen ilacı kullanmaya başladıktan iki gün sonra yavaş yavaş koku almaya başladım... Gorumcemin eşi bir haftada sonra başladı... Kardeşim beş altı gün sonra başladı koku almaya..

Ben yaşadım. Süreç geçici ancak negatife döndüğünüz anda pat diye bitmiyor belirtiler. En azından bir süre daha devam ediyor, bende öyle olmuştu.

Allah şifa versin de 6 Ay geçti bu hastalık hayatımıza gireli, bunu yaşayan var mı demek biraz garip. Korona olup bunu yaşamayan yok diye biliyorum, hatta bu ayırıcı bir tanı.
Niye tepki gösteriyorum çünkü tat koku kaybı olup da üşüttüm herhalde diye gezen bir çok insan var. Belirgin belirtileri hepimizin bilmesi gerekiyor kimse başına gelmeyecek gibi kulaklarını tıkamamalı.

Merhabalar. Aranizda kendisi yada yakini corona olup koku tat kaybi yasayan varmi? Yedigim hersey sanki camur 4 gun oldu. Geri ne zaman geliyo acaba? 1 ay falan geri gelmeyen duydum. Sinir bozucu biraz
Tat kaybını bilmiyorum ama teyzemin koku kaybı olmustu. Yeni yeni koku alıyorum diyor. Coronayi atlatali 10 gün oldu

Benim de koku ve tat gitti su bile rahatsız ediyordu içerken, tat geri geldi ama koku tam olarak geri gelmedi henüz atlatı 1-1,5 ay civarı oldu

Kayınpederim oldu. Hastanede 8 gün kaldı. Çıktıktan bi hafta sonra tad alması düzeldi.

Bi tanıdığım eşinin corona olduğunu ; bu nasıl yemek ya tadı yok tuzu yok demiş diye anlamış hemen ambulansı arayıp haber vermiş. Ama nekadar sürdü bilemiyorum

Biz de olduk ailecek atlatalı da 1 ay falan oluyor 1 ay sürdü bende tat koku kaybı .. şimdi var ama eskisi kadar keskin değil maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…