antibiyotikler genelde 1 haftalik veriliyor ilk 3 gunden sonra etkisi basliyor ama sizin atesiniz yok sanirim yazdinizmi gormedimIlaç kac gunde fayda etmeye başlar antibiyotik bilginiz varmi
Ateşim yokantibiyotikler genelde 1 haftalik veriliyor ilk 3 gunden sonra etkisi basliyor ama sizin atesiniz yok sanirim yazdinizmi gormedim
Ne biliyim hic aklima gelmedi benim bademciklerin yok zaten hafif atlatıyorum uzun zaman oldu dikat etmeyeliVirüsten önce neden kendini koruyup boğaz enfeksiyonu olmanı engellemedin diyorum
bogaz acisi icin birsey onerebilirim benim ikinci gunun sabahinda birseyim kalmamisti corek otu yagi ictim aksamlari bir tatli kasigi cok iyi geldi oglumda nezle gibiydi onada verdim faydasi olduAteşim yok
Sagolunbogaz acisi icin birsey onerebilirim benim ikinci gunun sabahinda birseyim kalmamisti corek otu yavi ictim aksamlari bir tatli kasigi cok iyi geldi oglumda nezle gibiydi onada verdim faydasi oldu
Tamam esimin durumu iyiArtık türkiyedeki hastalıklar değişecek
Corona
Corona panik atak
Corona şizofreni
Corona ishali
..........
Ablacagım eşinden kaptıgını dusunuyorsan eşinin eğer semptom vermeyen taşıyıcı değilse durumunun senden kötü olması gerekıyordu
Biliyorum çok benzer belirtiler senın korona olmadıgını dusunuyorum
Bu semptomlar yeterli değil zaten allah korusun koronaysan kötüleşmem beklenir
Uyumaya çalış bol sıvı al
İstersen verilen ilaçları kullan
O zman gitsem bile test yapmazlar muhtemelen ateşim yok sagolunvirüsün üç temel belirtisi: ağrı kesicilerle kontrol altına alınamayan yüksek ateş, kuru öksürük, solunum sıkıntısı. bu belirtilerin hepsini birden taşımıyorsanız ve yurt dışı temasınız olmadı ise çok çok yüksek ihtimalle korona değilsiniz. kendinizi takip edin bu belirtileri görürseniz (umarım çıkmaz) hemen hastaneye başvurun. bu belirtilerin hepsini birden göstermediğiniz takdirde hastaneler test bile yapmıyor. imza: korona hakkında kesintisiz okuyan, dinleyen bir üye
Ateşim yok zaten 2 gündür gündüz cok iyiyim aksam olunca gicik başlıyo boğazda sagolun bilgi icinŞu an hastaneler 38 derece ateşi olmayana test yapmıyorlar. Boşuna hastaneye gitmeyin ateşiniz yoksa. Durduk yere virüs kapmayin oralardan.
Yok atesimAteşiniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?