Corona olabilir miyim

Halhala

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
1.459
898
123
34
Merhaba 3 gün once balkonda aşırı rüzgarlı havada üşüyerek camasir satın balkonu yıkadım 1 saat falann ugrastim dun aksamustu boğazımda yutkunurken fazlalık hissettim hastaneye gittik doktor virüs dolayısıyla muayene etmeden antibiyotik öksürük şurubu yazdı kullan gecmezse kbb ye gel dedi virüs olabilir mi dedim korona testini burada yapmıyoruz dedi büyük bir hast. Git yaptırmak istiyorsan dedi saglik bakanlığını aradim durumu anlattim tehlike varmi dedim kendinizi kotu hissediyorsanız 112 yönlendirelim dedi bende cok kotu degilim sadece danışmak istedim tehlikeli bir durumum varsa gelin alın beni dedim şimdilik ilaclari kullanım aksi bir durum olursa arayin dediler evde cocuk var korkuyorum bugün boğazım gıdıklaamıyor hafif öksürük var gıdıklamadan dolayı nefes almada güçlük var hafif ne yapmalıyım hastanede kac gunde sonuçlanır bu testler bilginiz varmi nasil izliyor prosedur

Üsütmüs olabilirsiniz isterseniz internetten koronavirus testi yapin

Balkona çıkmakla korona olmazsınız ki imkanı yok bunun. Rüzgar çarpmış belli ki hasta olmuşsunuz bu yüzden. Dışarı çıkıp hastaneye gitmekle daha büyük tehlike altına girmişsiniz. Evden çıkmasaydınız hiçbir problem olma ihtimali olmazdı

mumkun olduğunca evden çıkmadım ama hastaneye gittik birkere bilemiyorum

evden cikmiyorsaniz temasli kisilerle gorusmuyorsaniz atesinizde yoksa bence basit üst solunum.yolu enfeksiyonusunuz

ama demissiniz zaten ruzgarli soguk havada camasir astim birde balkon yikadim diye. degilsinizdir üsütmussunuz muhtemelen online corona testi yapin

Yanlış anlamayın da şu dertte neden böyle şeyler yapıyorsunuz hastalanırım hastahane virüs kaynıyor kaparım diye düşünmediniz mi acaba

Yanlış anlamayın da şu dertte neden böyle şeyler yapıyorsunuz hastalanırım hastahane virüs kaynıyor kaparım diye düşünmediniz mi acaba
Virüs kapmış olabileceğini düşündüm evdekileredr bulaştırmak isyemedim

benim ki daha yeni gecti otobus yolculugu falanda yapmak zorunda kalmistim izmit ankara arasi ondan sonra basladi ama nezle gibiydi hic doktora gitme ihtiyaci hissetmedim sizin birde oncesinde soguga maruz kalma durumuniz olmus

Korkuyorum ondan

Elbette anlasilir bir durum korkmaniz yani Corona belirtilerine de bogaz solunum vb yaziliyor ama siz de sansinizi cok zorlamissiniz Hem balkonda sogukta durdum, hem temizlik yaptim yoruldum diyorsunuz bogazinizin agrimasi gayet normal. Iyice C vitamini takviyesi yapin, birkac gun disari cikmayin

benim ki daha yeni gecti bide otobus yolculugu falanda yapmak zorunda kalmistim izmit ankara arasi ama nezle gibiydi hic doktora gitme ihtiyaci hissetmedim sizin birde oncesinde soguga maruz kalma durumuniz olmus
Ilaç kac gunde fayda etmeye başlar antibiyotik bilginiz varmi

Sagolun

Virüs kapmış olabileceğini düşündüm evdekileredr bulaştırmak isyemedim
Virüsten önce neden kendini koruyup boğaz enfeksiyonu olmanı engellemedin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…