Yok temasım yok yurtdışı temaslı degilim ama esim ise gidip geliyorEnfeksiyon bölümü yapıyor testi . Kardeşim yaptırdı yeni daha ama bağlantınız varmiydi dışarıyla ? Yurtdışı temaslı olmanıza gerek yok artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok temasım yok yurtdışı temaslı degilim ama esim ise gidip geliyorEnfeksiyon bölümü yapıyor testi . Kardeşim yaptırdı yeni daha ama bağlantınız varmiydi dışarıyla ? Yurtdışı temaslı olmanıza gerek yok artik
Kac gunde çıkıyor test test çıkana kadar hastanade mi kalınıyor karantina falanEnfeksiyon bölümü yapıyor testi . Kardeşim yaptırdı yeni daha ama bağlantınız varmiydi dışarıyla ? Yurtdışı temaslı olmanıza gerek yok artik
nefes acligini zaman zaman hep yasardim bu surecte panik atak sebebiyle surekli yasiyorum. gogusum agriyor ve aldigim nefes asla yetmiyor ancak ne oksueuk ne ates yok. saglik ocaginagittim cigerlerimi dinledi temiz dedi panik atak yasiyorsun dedi antidepresana basladim sorun cozuldu. yani her nefes darligi bile degil....Solunum sıkıntısı demek boğazdan hava geçerken olan sıkıntı demek değil. O farklı bir konu. Corona için bahsedilen dakikada 12-20’den fazla nefes almanız, burun kanadınızı açarak nefes almanız, hava açlığı hissetmeniz , nefes alsanız bile aldığınız havanın size yeterli gelmemesi. Bu hızlı nefes alıp verme ile de dışarıdan belli olur. Sizin şu an Corona tanısı için hastaneye gitmeniz daha tehlikeli. Evde bol bol bal, limon, zencefil, boğaz pastili, boğaz spreyi kullanın. Eğer sürekli sizi boğacak öksürük şikayetiniz olursa, nefes darlığı olursa 112’yi veya verilen Corona hattını ararsınız. Nefes darlığı olmadığı sürece zaten tedavi verilmiyor.
Yok atesim
Aynen sanırım benimkide psikolojik unutunca geçiyor ağrı sizi yok ama haberleri izleyince nefesim daralıyor boğazım gıdıklaamıyor öksürük geliyor ofSiz yine iyisiniz.balkonda üşüyüp hasta olmuşsunuz.benim eşim 11 gündür yatarak hasta oldu.biraz halsizim corona mı oldum acaba diyerek uyudu ciddi ciddi.bogazım mı agırıyor acaba diyordu en son.okuduklarımız, izlediklerimiz psikolojik olarak etkiliyor hepimizi.adı bile varmış bu psikolojik etkinin bir arkadaşım paylaşmıştı.
Bol bol dinlenip ılık şeyler için.kendinizi sıcak tutun.geçmezse agırlaşırsanız büyük bir hastaneye gitmeniz gerekebilir.hatta siz gitmeyin ambulans cagırın deniyor.am büyük ihtimalle üşüttünüz
Bu aralar izlemeyin haberleriAynen sanırım benimkide psikolojik unutunca geçiyor ağrı sizi yok ama haberleri izleyince nefesim daralıyor boğazım gıdıklaamıyor öksürük geliyor of
ateş ne nefes darlığı ile başlıyor o ateşin yoksa usutmussundur bu olaylar yaşamalı evden dışarı çıkmadıysan bence normal üşütme korkma lutfenMerhaba 3 gün once balkonda aşırı rüzgarlı havada üşüyerek camasir satın balkonu yıkadım 1 saat falann ugrastim dun aksamustu boğazımda yutkunurken fazlalık hissettim hastaneye gittik doktor virüs dolayısıyla muayene etmeden antibiyotik öksürük şurubu yazdı kullan gecmezse kbb ye gel dedi virüs olabilir mi dedim korona testini burada yapmıyoruz dedi büyük bir hast. Git yaptırmak istiyorsan dedi saglik bakanlığını aradim durumu anlattim tehlike varmi dedim kendinizi kotu hissediyorsanız 112 yönlendirelim dedi bende cok kotu degilim sadece danışmak istedim tehlikeli bir durumum varsa gelin alın beni dedim şimdilik ilaclari kullanım aksi bir durum olursa arayin dediler evde cocuk var korkuyorum bugün boğazım gıdıklaamıyor hafif öksürük var gıdıklamadan dolayı nefes almada güçlük var hafif ne yapmalıyım hastanede kac gunde sonuçlanır bu testler bilginiz varmi nasil izliyor prosedur