• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Corona olabilir miyim

Arkadaşlar ateş kaç derece olduğunda sıkıntı oluyor

Siz yine iyisiniz.balkonda üşüyüp hasta olmuşsunuz.benim eşim 11 gündür yatmaktan hasta oldu.😂biraz halsizim corona mı oldum acaba diyerek uyudu ciddi ciddi.bogazım mı agırıyor acaba diyordu en son.okuduklarımız, izlediklerimiz psikolojik olarak etkiliyor hepimizi.adı bile varmış bu psikolojik etkinin bir arkadaşım paylaşmıştı.

Bol bol dinlenip ılık şeyler için.kendinizi sıcak tutun.geçmezse agırlaşırsanız büyük bir hastaneye gitmeniz gerekebilir.hatta siz gitmeyin ambulans cagırın deniyor.ama büyük ihtimalle üşüttünüz

Nosebo ymuş. Bende de var boğaz ağrısı. İnşallah nosebo dur

Ya benimde sag taraf ağırıyor geçiyor valla psikolojik dusunmeye basladim açıklandığı gunden beri cikmadim ama eşim gidiyor işe
Pskolojik biletlerimiz agriyo bunun farkına vardım mesel haberleri izleidkce boğazım agriyo kullandigim antibiotik ise yaradı geçti şikâyetlerim sukur

Merhaba 3 gün once balkonda aşırı rüzgarlı havada üşüyerek camasir satın balkonu yıkadım 1 saat falann ugrastim dun aksamustu boğazımda yutkunurken fazlalık hissettim hastaneye gittik doktor virüs dolayısıyla muayene etmeden antibiyotik öksürük şurubu yazdı kullan gecmezse kbb ye gel dedi virüs olabilir mi dedim korona testini burada yapmıyoruz dedi büyük bir hast. Git yaptırmak istiyorsan dedi saglik bakanlığını aradim durumu anlattim tehlike varmi dedim kendinizi kotu hissediyorsanız 112 yönlendirelim dedi bende cok kotu degilim sadece danışmak istedim tehlikeli bir durumum varsa gelin alın beni dedim şimdilik ilaclari kullanım aksi bir durum olursa arayin dediler evde cocuk var korkuyorum bugün boğazım gıdıklaamıyor hafif öksürük var gıdıklamadan dolayı nefes almada güçlük var hafif ne yapmalıyım hastanede kac gunde sonuçlanır bu testler bilginiz varmi nasil izliyor prosedur
Bu koranadan sag salim ciksak bile psikolomiz cok kotu olacak. Etkiside uzun sure gecmeyecek gibi tahmin ediyorum. Bende az grip olsam cocuklar oksurse cok korkuyom Rabbim sonumuzu hayir etsin😑🤲

Bu koranadan sag salim ciksak bile psikolomiz cok kotu olacak. Etkiside uzun sure gecmeyecek gibi tahmin ediyorum. Bende az grip olsam cocuklar oksurse cok korkuyom Rabbim sonumuzu hayir etsin😑🤲
Ay sormayın vallahi ben cok önemsiyorum çevremdekiler de tik yok paranoyak oldum iyice

Back