Corona olabilir miyim

Enfeksiyon bölümü yapıyor testi . Kardeşim yaptırdı yeni daha ama bağlantınız varmiydi dışarıyla ? Yurtdışı temaslı olmanıza gerek yok artik
Kac gunde çıkıyor test test çıkana kadar hastanade mi kalınıyor karantina falan

Corona olmaktan neden korkuyorsunuz bu kadar?

Kanser vs gibi agir bir hastaliginiz mi var? Yoksa bağışıklığıniz mi cok zayif?

Corona iseniz de korkmaniza gerek yok , hafid atlatiyorsunuz iste , gozunu seviyim turkiye sakin ol

bu kadar bariz usutmusken hastaneye gidip neden kendinizi ve yaninizdaki kisiyi riske atmissiniz hic anlamadim. kendiniz diyorsunuz islak sacla ciktim usuttum diye. corona ne alaka? boyle davranilirsa hem saglikcilarin yuku artar hem hastaneye gidip gelenler yuzunden hastalik yayilimi artar. evde 2 gun durunca sikayetiniz bile gecmis, oncesinde dinlenseniz, biraz sagduyulu olsaniz. korku ile yapilan hareketler daha fazla sorun getirir. biraz daha muhakeme ederek hareket edin.

nefes acligini zaman zaman hep yasardim bu surecte panik atak sebebiyle surekli yasiyorum. gogusum agriyor ve aldigim nefes asla yetmiyor ancak ne oksueuk ne ates yok. saglik ocaginagittim cigerlerimi dinledi temiz dedi panik atak yasiyorsun dedi antidepresana basladim sorun cozuldu. yani her nefes darligi bile degil....

Bence de üşütmüşsünüz. Ciddi bir durum değil.
Ama olur da kuru öksürük ve ciğerde yanma varsa beklemeyin..

Corona degil de telaş sizinki sanki.Bol sıvı, yoğurt ,c vitamini,çinko vb takviye alın bagisiklik için bal içine karabiber de olur boğaza iyi gelir.Bitki çayı içine apitera atin 1 tane benim çok işime yarıyor onlar her gün 1 tane cocuklarima da veriyorum.

Kış günü balkonun acelesi ne ki yanlış anlamayın ama gençken yapılanların acısı sonradan çıkıyor. Kendinize dikkat edin canınızın kıymetini bilin azıcık. Çalışmasam evden adım atmam. Ama mecbur çalışıyorum. Günlerdir halsizlik boğazda yanma var. Gitmedim hastaneye tehlikeli dediler. Sirke limonlu ılık su, süt, tavuk suyu bol meyve sebze. İşyerinde de ellere bol kolonya, dezenfektan, her fırsatta sabunlama. İnsanlardan kaçıyorum resmen. Ama izin yok. Keyfi bişey değil yanlış anlaşılmasın. İnsanlara yardım için çalışan bir yerdeyim ve şu ara çok arttı işlerimiz. Allah yardımcımız olsun. İşiniz yoksa evde kalın

Gercekten coronanin butün belirtilerini tasimadan saglik ocagina bile gitmem birakin hastaneyi.Riske atmayin kendinizi

Rüzgar yemiş üşütmüşsün işte
Geçmiş olsun.
İlaçlarını kullan geçer.

Siz yine iyisiniz.balkonda üşüyüp hasta olmuşsunuz.benim eşim 11 gündür yatmaktan hasta oldu.biraz halsizim corona mı oldum acaba diyerek uyudu ciddi ciddi.bogazım mı agırıyor acaba diyordu en son.okuduklarımız, izlediklerimiz psikolojik olarak etkiliyor hepimizi.adı bile varmış bu psikolojik etkinin bir arkadaşım paylaşmıştı.

Bol bol dinlenip ılık şeyler için.kendinizi sıcak tutun.geçmezse agırlaşırsanız büyük bir hastaneye gitmeniz gerekebilir.hatta siz gitmeyin ambulans cagırın deniyor.ama büyük ihtimalle üşüttünüz

Aynen sanırım benimkide psikolojik unutunca geçiyor ağrı sizi yok ama haberleri izleyince nefesim daralıyor boğazım gıdıklaamıyor öksürük geliyor of

Ateş var mı ateş? En büyük belirti ateş eşliğinde kuru öksürük yada ateş eşliğinde solunum sıkıntısı olursa corona testi yapılır ancak.

Şaka yapıyorsunuz heralde önemli olan düşmeyen ateş var mı boğazınız ağrıdı diye niye korona olasınız

Sadece halsizlik belirtisiyle başlayan Corona da var.
şu testler hastanelerde yaygınlaşsa çok daha iyi olacak.
en sık rastlanan belirtisi
Öksürük , Ateş.
Ha bunlar var diye illa korona olmazsınız. Başka hastalıklarda çok bunu yapan . Test yaptırmaya çalışın şüpheleniyorsanız. Çünkü tespit önemli. Ama korkmayın. Genel tabloya uymuyorsunuz.

ateş ne nefes darlığı ile başlıyor o ateşin yoksa usutmussundur bu olaylar yaşamalı evden dışarı çıkmadıysan bence normal üşütme korkma lutfen

Ya benimde sag taraf ağırıyor geçiyor valla psikolojik dusunmeye basladim açıklandığı gunden beri cikmadim ama eşim gidiyor işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…