- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
- Konu Sahibi caykasigi1234
Bizim bilinçli olmamız şu durumda çok birşey farkettiemez, toplum bilinçli olmadıkça :/ aslında mesela bir cumartesi pazar günü bütün kanallar ortak yayın yapsa, temizliğe ve virüse dair uuzzzzuuunn bir kamu spotu izletilse çok güzel olur.
Valla ben mi yanlış yapıyorum diyorum ama Türkiye'de Corona göründü dendiği andan beri markete ihtiyaç kadar alışveriş için gidiyorum, koli koli makarna, kilolarca un, litrelerce yağ lazım deyip toplu alışveriş yapmadım :)) süreci sakin yönetmeye çalışıyorum, koli koli makarna yumurta alanları görüyorum, onlara bir uyarsam eve tırla malzeme yığmam lazım
Evet ablacım onu diyorum ya, Corona olması şart değil, normalde zaten kişisel hijyen kuralları var ve bunlara uymamız gerekiyor, hem kendi sağlığımız hem toplum sağlığı için ama uymuyoruz, daha düne kadar İnsanlar sokakta birbirinin yüzüne aksırıyordu, suya sabuna dokunarak el yıkama zaten şu haberle ortada, ki haber tarihine dikkatinizi çekerim taaa 2019'un başlarında yapılmış bir haber, Sağlık Bakanlığı daha ne yapsın, onlar bile topluma bu bilinci aşılayamadıysa sen ben ne yapabiliriz?
Su ve sabun şart!