Corona hiç bitmeyecekmiş gibi sizce?

Balliciklokma1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2019
1.658
605
123
Kızlar selam, inşallah herkes sevdikleriyle, ailesiyle birlikte sağlıklı ve mutludur. Kızlar artık psikolojik olarak çok garip hissediyorum, sanki bu süreç hiç bitmeyecekmiş gibi, hiçbir plan yapamıyorum, her gün aynı, telefona kitlenmişim, ekran süreme baktım şok, hayata dair çok garip hissediyorum sanki akıp gidiyor zaman...Size de oluyor mu?

Sureklı dusunursenız ıcınden cıkamazsınız biraz relax olmaya calisin..
Dogumumun 2.gunu daha hastanedeyken patladı salgın. O şok yetmezmis gibi bebegimı kuveze aldılar. 7 gun kuvezde kaldı. Psikolojimi bir dusunun.. Yeni bir hastalık ne oldugu bılınmeyen ve cocugum kuveze alınıyor ne zaman cıkıs verileceği bilinmeden beni hastaneden taburcu ettiler. O donemi burada bu tur konularda cok yazıyorum anlatıyorum ama birde yasayan bılır.bebegım 5 6 aylık olana kadar sokak yuzu görmedik aşılarımız hariç...ben kafayı yemıs gibiydim.. Esım alışverişten geleceği zaman strese girerdim posetler paketler gelecek vs vs diye. Eve alınan herseyi teeek tek yıkardım sabunla sonra mutfagı camasır suyuna boğardım dolap kapakları masa vs vs.. Esim isten geldiğinde ısıkları ve muslugu ben acar onu banyoya yonlendırır kemerine tlf cakmagına kadar herseyini dezenfekte ederdım.Adam eve girdiğinde 1 2 metre uzak dururdum adama dısarıdan gelen bir posete sacımın ucu ayagımın ucu degse direk banyoya girerdim... Bunlar inanın atlatmakla bitmez. Sımdı annem diyorkı sen bu sureci iyi atlattın artık korkmuyorsun gayet relaxsın. Mecburum cunku yoksa kafadan giderdim. Tabıki sımdıde hıjyene kesinlikle dikkat ediyorum ama o zamanki gibi manyaklık seklinde degıl. O halde kalsaydım yuksek ihtimal bugun Dr un yolunu boylardım. Diyecegım o ki bıraz relax lutfen. Bitermı bitmezmi orasına gelince benim ıcıme doğan en azından maskesız dolasacagımız gunlerin en az 5 yıl sonra tekrar geri gelecegı malesef ki belki daha fazla ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…