corona asisi emziren ve hamile annelere yapılmayacak mi

emzireni bilmem de gebeye yapilmaz muhtemelen.
her ilacida kullanamiyorsunuz sonucta aşıyla riske atmazlar bence

bi duyum aldim sanırım emzirenlerede yok e emzirmeyide birakamyiz napicaz tam sevinmisken habere bak ya

Heralde deneme yapılmamış henüz hamile ve emziren annelerde, tahminen problem olmaz ama biraz bekleyin diyorlardi yanlış hatırlamıyorsam. Ilerleyen dönemlerde daha net cevaplar alırız daha hiçbirşey bilinmiyor ki aşiyla ilgili

ben de net bi sey bilmiyorum ama sadece bi tanıdikla konustuk emzidenlere asi yapilmiycakmis dedi

Pelin çift ile gündem ötesinde Prof.dr.Ateş kara çocuk va hamilelere yok dedi.emzirenlere de olmaz bence

Gelmiş mi aşı?
bildigim kadarıyla sıralama söyle .
öncelik yaşlıların ( sanırım Türkiye’de +65 yurtdışında +75 ) ve riskli hastalık taşıyanların .
sağlık çalışanları
Geri kalanlar ise gelecek yıl bahar yada yaz aylarında .

Gebelere bildiğim kadarıyla yok ama emziren annelerede yapılmaz kanaatindeyim

Gerçekten çok hoşsunuz.
Aşı geldi, öncelik gruplara uygulandı vs
derken size sıra gelene kadar bebe sütten kesilir zaten :)
ben cok gundemi takip edemiyorum bebekten dolayi ne durumdayız bilmiyorum yani aasi ilk geldiğinde herkese yapılmayacak mi

Sağlıkçılar
Cocuklar
65 yaş üstü
Gençlere yapılacak
Gebe ve emziren annelere daha bir acıklama gelmedi

ben cok gundemi takip edemiyorum bebekten dolayi ne durumdayız bilmiyorum yani aasi ilk geldiğinde herkese yapılmayacak mi
5 milyon aşı geliyor ilk etapta.
5 milyon kişinin aşılanırlarsa yığılma olmaması için ve aşılayan sağlık çalışanlarının günde 2783283 kişiye maruz bırakılmaması için bir sıra olacaktır.
sağlık çalışanları ile başlayacaklar aşılamaya.
size bize sıra öyle hemen bir kaç haftada gelmez, şimdiden düşünüp kendinizi üzmeyin :)

Aşıya umut bağlama taraftarı değilim.
Zira aşı olsak bile aşı olduk bitti pandemi artık yok diye birşey olmayacak. Bir süre daha izole yaşayacağız, bulunan aşı şuan çok yeni bir ilaç vs. Sıranın bize gelmesi biraz zor.

Asinin ise yarayacagini dusunuyor musunuz cidden? Yakalananlar 3-4 ay icinde tekrar yakalanabiliyor.. Hastaligin kendisi birkac aydan fazla bagisiklik olusturmazken asi uzun sureli bir bagisikligi nasil olusturacak

olaylari aylar yillar oncedrn düşünüp kendini yemede ustayimdir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…