- 4 Kasım 2020
- 132
- 267
- 23
- 30
- Konu Sahibi minikannis
emzirenlere veya gebelere asi yapılmayacak mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de net bi sey bilmiyorum ama sadece bi tanıdikla konustuk emzidenlere asi yapilmiycakmis dediHeralde deneme yapılmamış henüz hamile ve emziren annelerde, tahminen problem olmaz ama biraz bekleyin diyorlardi yanlış hatırlamıyorsam. Ilerleyen dönemlerde daha net cevaplar alırız daha hiçbirşey bilinmiyor ki aşiyla ilgili
Cocuklar olacakmış emziren ve gebelere şuanda bir açıklama yapmadılarCocuklara ve gebelere aşı yok yani bu durum da emzirenlere de olmaz.
ben cok gundemi takip edemiyorum bebekten dolayi ne durumdayız bilmiyorum yani aasi ilk geldiğinde herkese yapılmayacak miGerçekten çok hoşsunuz.
Aşı geldi, öncelik gruplara uygulandı vs
derken size sıra gelene kadar bebe sütten kesilir zaten :)
Cocuklar olacakmış emziren ve gebelere şuanda bir açıklama yapmadılar
5 milyon aşı geliyor ilk etapta.ben cok gundemi takip edemiyorum bebekten dolayi ne durumdayız bilmiyorum yani aasi ilk geldiğinde herkese yapılmayacak mi
olaylari aylar yillar oncedrn düşünüp kendini yemede ustayimdir:)5 milyon aşı geliyor ilk etapta.
5 milyon kişinin aşılanırlarsa yığılma olmaması için ve aşılayan sağlık çalışanlarının günde 2783283 kişiye maruz bırakılmaması için bir sıra olacaktır.
sağlık çalışanları ile başlayacaklar aşılamaya.
size bize sıra öyle hemen bir kaç haftada gelmez, şimdiden düşünüp kendinizi üzmeyin :)