- 4 Kasım 2020
- 132
- 267
- 23
- 30
- Konu Sahibi minikannis
-
bu konuda kararsizim yada bir umut diyelimAsinin ise yarayacagini dusunuyor musunuz cidden? Yakalananlar 3-4 ay icinde tekrar yakalanabiliyor.. Hastaligin kendisi birkac aydan fazla bagisiklik olusturmazken asi uzun sureli bir bagisikligi nasil olusturacak
Domuz gribi aşısı yapılmıştı ama , diğer grip asılarıda yapılıyoremzireni bilmem de gebeye yapilmaz muhtemelen.
her ilacida kullanamiyorsunuz sonucta aşıyla riske atmazlar bence
grip asilariyla bu bir değil.Domuz gribi aşısı yapılmıştı ama , diğer grip asılarıda yapılıyor
hayir once saglikcilar ve riskli gruplarda calisan kisiler 65 yas sonra 50 yas ustu en az bir kronik hastaligi olanlar vs gibi gruplara ayirdilar.ben cok gundemi takip edemiyorum bebekten dolayi ne durumdayız bilmiyorum yani aasi ilk geldiğinde herkese yapılmayacak mi
Ama buda mecburi olmayacak bildiğim kadarıyla . En azından yurtdışında bazı ülkelerde..grip asilariyla bu bir değil.
daha fazlari bile tamamlanmamis bir acil durum asisindan bahsediyoruz.
grip aşisida şart değil gebelere bana yapilmadi mesela
atlatmissiniz zaten size vurmazlar o yüzdenHerkes vurulsun en son kendime ve çocuğuma oğluma yaptırırım. Evde durmayı tercih ediyorum. Şuanda bu hastalığa yakalanmış biri olarak. Vurulmayacağım...
kobay değilim ben. 3 5 kişiye deneyip bize satılan aşıdan ne hayır gelir. Çin kendi halkına varsaydı önce öyle deneseydi. Çin bile aşısız yendi. Kimsenin oynuna gelmeyce m. Tarih boyunca hiçbir faydası olmayan çinin aşısından ne fayda gelcek
Ben haberlerde cocuklara yapılmayacağını gördümSağlıkçılar
Cocuklar
65 yaş üstü
Gençlere yapılacak
Gebe ve emziren annelere daha bir acıklama gelmedi
Henüz atlatmadım eşim pozitif çıktı. Bende evde geçiriyorum onunla beraber normal olarak. Daha 3. Günümüz. Test yaptırmadım ama hastayım. İlaç kullanmıyorum.atlatmissiniz zaten size vurmazlar o yüzden
bazi kesimlere mecbur sanirim onun disinda kalanlar istemiyosa olmayacak sanirimAma buda mecburi olmayacak bildiğim kadarıyla . En azından yurtdışında bazı ülkelerde..
3 ay olsa gene iyi 10 gün üstüne tekrar hasta olan tanıyorum.Asinin ise yarayacagini dusunuyor musunuz cidden? Yakalananlar 3-4 ay icinde tekrar yakalanabiliyor.. Hastaligin kendisi birkac aydan fazla bagisiklik olusturmazken asi uzun sureli bir bagisikligi nasil olusturacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?