corona asisi emziren ve hamile annelere yapılmayacak mi

Asinin ise yarayacagini dusunuyor musunuz cidden? Yakalananlar 3-4 ay icinde tekrar yakalanabiliyor.. Hastaligin kendisi birkac aydan fazla bagisiklik olusturmazken asi uzun sureli bir bagisikligi nasil olusturacak
bu konuda kararsizim yada bir umut diyelim

Domuz gribi aşısı yapılmıştı ama , diğer grip asılarıda yapılıyor
grip asilariyla bu bir değil.
daha fazlari bile tamamlanmamis bir acil durum asisindan bahsediyoruz.
grip aşisida şart değil gebelere bana yapilmadi mesela

ben cok gundemi takip edemiyorum bebekten dolayi ne durumdayız bilmiyorum yani aasi ilk geldiğinde herkese yapılmayacak mi
hayir once saglikcilar ve riskli gruplarda calisan kisiler 65 yas sonra 50 yas ustu en az bir kronik hastaligi olanlar vs gibi gruplara ayirdilar.
size sira gelene kadar aylar geçer nisan mayisa anca yani

grip asilariyla bu bir değil.
daha fazlari bile tamamlanmamis bir acil durum asisindan bahsediyoruz.
grip aşisida şart değil gebelere bana yapilmadi mesela
Ama buda mecburi olmayacak bildiğim kadarıyla . En azından yurtdışında bazı ülkelerde..

Herkes vurulsun en son kendime ve çocuğuma oğluma yaptırırım. Evde durmayı tercih ediyorum. Şuanda bu hastalığa yakalanmış biri olarak. Vurulmayacağım...
kobay değilim ben. 3 5 kişiye deneyip bize satılan aşıdan ne hayır gelir. Çin kendi halkına varsaydı önce öyle deneseydi. Çin bile aşısız yendi. Kimsenin oynuna gelmeyce m. Tarih boyunca hiçbir faydası olmayan çinin aşısından ne fayda gelcek

atlatmissiniz zaten size vurmazlar o yüzden

tatlicincap aşı karşıtı falan değilim. Çocuğumada bütün aşılarını yaptırdım. Konu yanlış anlaşılmasın. Sadece çok kısa sürede çıkarılan ve alının etkileri bilinmiyorken neden vurulayımı savunuyorum. Çocuğuma vurulanların etkileri vs senelerdir yapılan ve bilinen aşılar o yüzden vurulmayacağım. Vurdurmayacağım. İster begenin ister beğenmeyin

3
Asinin ise yarayacagini dusunuyor musunuz cidden? Yakalananlar 3-4 ay icinde tekrar yakalanabiliyor.. Hastaligin kendisi birkac aydan fazla bagisiklik olusturmazken asi uzun sureli bir bagisikligi nasil olusturacak
3 ay olsa gene iyi 10 gün üstüne tekrar hasta olan tanıyorum.

Benim okuduğum açıklamada çocuklara ve hamilelere aşı yapılmayacağı net olarak belirtilmiş. Emzirenlerin durumu ise soru işareti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…