Cornelia diamond ve Cornelia De Luxe

Betty42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
106
0
96
Diğer
Slm Bayanlar,

Cornelia diamond ve Cornelia De Luxe hotellerine gidenler varmi? Peki nasildi ? Aralarindaki buyuk farklar neler..

Belek nasil biryer yapabilecek neler var..

Balayi icin dusunuyorumda..
Tskler

Balayı için belek doğru yer en pahalı böleyi seçmişsiniz otellerde oldukça kaliteli ve güzeldir genelde ultra herşey dahil konseptiyle çalışır 7/24 yer içersiniz yani eğlence bakımından da süperdir. Hayırlı olsun iyi balayılar. :)

Tskler Triplii :))

ASlinda bilmiyorum nelerle karsilabilecegimi, Antalyaya 35 40 km , cok yakinda degil, tum gun oteldemi kapali kalacagiz aceba...

Slm Bayanlar,

Cornelia diamond ve Cornelia De Luxe hotellerine gidenler varmi? Peki nasildi ? Aralarindaki buyuk farklar neler..

Belek nasil biryer yapabilecek neler var..

Balayi icin dusunuyorumda..
Tskler

merhabalar... biz eşimle temmuzda balayında cornelia diamond'a gittik. cornelia de luxe gitmedim aralarındaki farkları bilmiyorum açıkçası. ama cornelia diamond'ı çok beğendim yine balayına gidicek olsam orayı isterdim sanırım. odaları çok güzel ve mesela hoş sürprizler yapıolar biz kara tarafında odaya gidicektik ama bize ücret farkını almadan deniz manzaralı verdiler balayı için. yemekler ztn süper ne istersen var. sadece şunu söyleyebilirim eğlence sıfır. yani biraz kafa dinlemek için ideal olan bi yer. akşamları fln çok sakin. ama gerçekten konsepti çok lüks heryer göze hitap edio. fiyatı brz fazla yani ondan her zaman gidilcek bi yer diil ama ben çok beğendim. belek genel olarak antalyada otel tercih ettiğim yerlerden. en güzel oteller orda bence ve kumu kemer gibi fln taşlı diil ben taşlı kum sevmem. ama dışarda neler yapılır bilmiyorum biz otelden çıkmadık herşey dahil diyebayanssulusmile

Tskler msjin icin. Adam eve dusunuyorduk bizde ama baya tuzlu geldi bize, daha fiyatlarda belli degil ama duydugumuz kadariyla..

Belegin eglence yerleri yokmu aksamlari icin, tabi balayinda bizimki ne isimiz var disarda, otelde kaliriz diyor gicik yapacak sey yokmus gicik :P hahaha

peki ortalama fiyat neydi Corneliada cnm?

Ben o Gol villalarina bayildim odadan havuza atliyorsun hemen, onlarda baya vardir dimi fiyatlari?

Son düzenleme:
Tskler msjin icin. Adam eve dusunuyorduk bizde ama baya tuzlu geldi bize, daha fiyatlarda belli degil ama duydugumuz kadariyla..

Belegin eglence yerleri yokmu aksamlari icin, tabi balayinda bizimki ne isimiz var disarda, otelde kaliriz diyor gicik yapacak sey yokmus gicik :P hahaha

peki ortalama fiyat neydi Corneliada cnm?

Ben o Gol villalarina bayildim odadan havuza atliyorsun hemen, onlarda baya vardir dimi fiyatlari?

bişey diil cnm. adam&eve'yi bizde düşünüoduk ama internetten araştırdık çok güzel bi otelmiş ama bunun yanında baya bi şikayet var.
beleğin eğlence yeri derken gündüz turlar oluo gezmek için fln ben katılmadım gerçi ama gece için fln diosan otel dışını pek bilmiyorum ben. eğer o şekilde dışarda zaman geçirmek istiosanız bence herşey dahil otele gitmeyin gidin bodrumda tam pansiyona gezin bolbol cnm. cornelia, adam&eve gibi otellere gidicekseniz verdiğiniz paranın hakkını sonuna kadar almaya bakın. sonuçta sportif faaliyetler, akşamları eğlenceler fln oluo biz katılmadık balayında beraber vakit geçirmeyi tercih ettik ztn.
göl villaları gerçekten çok özel direk havuzuna giriosun bayıldım onlara ama tabii çok pahalıydı yaa 7000 tl flndı sanırım öle gidilcek gibi diildi 2 kişi gitmek pahalı oraya kalabalık gitmek daha uyguna gelio.ztn büyük 2 katlı villalar.
fiyatlar değişio biz temmuzda gittik pahalı oluo ama erken rezervasyon yaptırmıştık. ets turun internet sitesinden fiyatları bulabilirsin cnm

Back