• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çorludakiler nerdeler?????

Bugün yine çok güzel birgün oldu,sizinle zaman nasıl geçiyor anlamıyrum valla..bizi çok güzel ağırlayan arkadaşıma da ayrıca teşekkür ediyorum..o kendini biliyor:54::54::54:

ahada bildim kendimi şekerimmmm :98: :65: evimi şenlendirdiniz siz sağolunnn :64:

filiz kocasını boğuyo muhtemelen audrinin son patlattığı bomba yüzünden harf meselesi :1: audryde gezintilerde :64:

ayyy kızlar geldim eve yaa iğrenç bir iskender denemesiydiiiii :30: çorluda iskender yenmez bunu anlamış oldukkk.. ahahahaa harf olayı :1: ayyy sunaaa yaa bu gün çok güzeldi tatlım ya ellerine güleryüzüne sağlıkkk :54:

ayyy kızlar geldim eve yaa iğrenç bir iskender denemesiydiiiii :30: çorluda iskender yenmez bunu anlamış oldukkk.. ahahahaa harf olayı :1: ayyy sunaaa yaa bu gün çok güzeldi tatlım ya ellerine güleryüzüne sağlıkkk :54:

ben senı bursaya götüreyımde iskender ye sen tatlım.hamile var gerçi konusuyoruz ama onuda götürürürm.

Back