• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çorludakiler nerdeler?????

bu kadar büyüyeceğini ummamıştım .....ben genede büyümeyeceğine inanıyorumkırgınlıklar ve gerginliklerden kullanılan cümleler bunlar ...sak,nleşince herşey düzelir diye umuyorumm sıkma canını lütfenn

bu kadar büyüyeceğini ummamıştım .....ben genede büyümeyeceğine inanıyorumkırgınlıklar ve gerginliklerden kullanılan cümleler bunlar ...sak,nleşince herşey düzelir diye umuyorumm sıkma canını lütfenn

yok canlarım gayet iyiyim şimdi sağolsun filizinde basını agrıttım bugün.herşey olacagına varır.yakında anlarız zaten.sizler neler yapıyosunuz?

hala özel mj atamıyorum.kzılar müsait oldugunuzda yarın ararım sizi.slz müsait olamaz yogun olucak :)

yok canlarım gayet iyiyim şimdi sağolsun filizinde basını agrıttım bugün.herşey olacagına varır.yakında anlarız zaten.sizler neler yapıyosunuz?

başım senden ağrımadı bikerem soğuktan ağrıdı.beynim bile üşüdü bugün ya eve geldim eridiğimi hissettim meğer donmuşum :)

günaydın kızlar..bugün güzel bir gün olur inş. hepimiz için.bu gün size akşama zor katılırım heralde misafir gelecek bugün.özlicem hepinizi.çok öpüyorum..

benim yarına misafirlerimmi varmış hepinizi nasıl toplayacam kızlarrr ))) nerde dursanızda ben sizi alsammm melis sana ayrıca terif etmem gerekkk

benim yarına misafirlerimmi varmış hepinizi nasıl toplayacam kızlarrr ))) nerde dursanızda ben sizi alsammm melis sana ayrıca terif etmem gerekkk

siz bana bilindik bi yer söyleyın ben oraya geleyım.yarın hava soguk olucak taksiye binerim senı ararım tarif edersn.inşallah bulurum :))))

yaa melis nolduu yaa ben de çok merak etim ve senin böyle mutsuz cümlelerini görünce çok üzülüorumm. nolur bizden kopma birbirimzden kopmayalım :50: ben hepinizi çok sevdimmm... tam da mutlu olmuştum sizi bulduğuma...

canım benım bende eminim kızlar da seni cok sevdiler.biraz sıkıntılı günler geçirdim ama şimdi daha iyiyim.

canım benım bende eminim kızlar da seni cok sevdiler.biraz sıkıntılı günler geçirdim ama şimdi daha iyiyim.

ama artık bi sorun yok umarım dimi?? birbirimizi bulmuşken kaybetmeyelim lütfennn :ssz: sorun her neydiyse nolur büyümesin hçkimse sorun yaşamasın üzülmesin sıkılmasın sorun yaşansa da hemen çözüme ulaşsın :54:

siz bana bilindik bi yer söyleyın ben oraya geleyım.yarın hava soguk olucak taksiye binerim senı ararım tarif edersn.inşallah bulurum :))))

filizle de haberleşirsiniz istersen o senibizim sokağın ordan alırrr onla yakınız bende alırım sizi gerçi istersen sen biraz erken gell seni almak için dışarı çıkarım çünküüüü

Back