- Konu Sahibi enesveannesi
tatlım faceni açarmısınnnnn lütfennnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne olduki anlatırmısın banada ya faceden ya özeldennn
tatlım faceni açarmısınnnnn lütfennnnn
bu kadar büyüyeceğini ummamıştım .....ben genede büyümeyeceğine inanıyorumkırgınlıklar ve gerginliklerden kullanılan cümleler bunlar ...sak,nleşince herşey düzelir diye umuyorumm sıkma canını lütfenn
yok canlarım gayet iyiyim şimdi sağolsun filizinde basını agrıttım bugün.herşey olacagına varır.yakında anlarız zaten.sizler neler yapıyosunuz?
yok canlarım gayet iyiyim şimdi sağolsun filizinde basını agrıttım bugün.herşey olacagına varır.yakında anlarız zaten.sizler neler yapıyosunuz?
cuma bendesiniz canlarımmmm kafa dağıtırız azcıkkkkk
slm kızlar nasılsınız?
günaydın kızlar..bugün güzel bir gün olur inş. hepimiz için.bu gün size akşama zor katılırım heralde misafir gelecek bugün.özlicem hepinizi.çok öpüyorum..
benim yarına misafirlerimmi varmış hepinizi nasıl toplayacam kızlarrr ))) nerde dursanızda ben sizi alsammm melis sana ayrıca terif etmem gerekkk
yaa melis nolduu yaa ben de çok merak etim ve senin böyle mutsuz cümlelerini görünce çok üzülüorumm. nolur bizden kopma birbirimzden kopmayalımben hepinizi çok sevdimmm... tam da mutlu olmuştum sizi bulduğuma...
canım benım bende eminim kızlar da seni cok sevdiler.biraz sıkıntılı günler geçirdim ama şimdi daha iyiyim.
siz bana bilindik bi yer söyleyın ben oraya geleyım.yarın hava soguk olucak taksiye binerim senı ararım tarif edersn.inşallah bulurum :))))