• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çorludakiler nerdeler?????

kız filizzz bugün kü muhabbetten sonra gelemedin bi türlü nördünnn bakalımmmmmmmm hesap verrr ::)))))))))))))))))

bizim babamız bizi gezmeye götürürmü bilmiyorum :) malum küs bana götürmezse çarsıya cıkıcam kot bakıcam da

ayyyy alemsiniz valla :))) deli şeyler.daha yazmadım az sonra yazacam ancak dışardan geldik paşam gezmeye çıkardı beni beni.bana cicikler aldı mamaklar yedirdi.sonrada eve geldik.size bakınıyım dedim az sonra hesabı ödemek lazım :))

ayyyy alemsiniz valla :))) deli şeyler.daha yazmadım az sonra yazacam ancak dışardan geldik paşam gezmeye çıkardı beni beni.bana cicikler aldı mamaklar yedirdi.sonrada eve geldik.size bakınıyım dedim az sonra hesabı ödemek lazım :))

:) duydu sesini anlaşılan.hadi hayırlı olsun arkadasım güle güle kullan..sende git ödevini yap bari ne diyelim :)

melissss aklıma bişey geldi kendi kendime kahkayı bastım valla.sende çaktırmadan ş harfini yaz uyurken filan farkın varmasın ama.şüphelendiğin gibi olursa aaaaa onada süpriz olur hahahaha.bi sonra nasıl toparlar dağılan olayları bilemem :)))

melissss aklıma bişey geldi kendi kendime kahkayı bastım valla.sende çaktırmadan ş harfini yaz uyurken filan farkın varmasın ama.şüphelendiğin gibi olursa aaaaa onada süpriz olur hahahaha.bi sonra nasıl toparlar dağılan olayları bilemem :)))

:)))) öldürdün beni

yüzünden gülücük hiç eksik olmasın canım benim.inşallah hep böyle güzel devam eder dostluğumuz :)

amin inşallah canım.eder eder kıymet bilirsek bozulacagını sanmıyorum.ben kendi adıma cok sevdim sizleri.burada hapiste gibiydim sanki renk kattınız canlarım

aynen canım yaaa.valla bende sizi sevdim.ama en çokta hepimizin esprili kişilik olmasını sevdim.ben biraz fazla şaka yaparım.allahtan alınmıosunuz :)

Back