çorludakiler nerdeler?????

1 de gelin cnmm filiz seno bimden direk aşşağa in bakkal çıkacak karşına bakkalın solunda ki 2. apt zaten bizim cemre tmm ararsın balkona çıkarımmm

tamam o zman ben yarın bulurum hepsini.kızzlllaaaarrr öğlen 12 ye kadar uyumak yok yarın.aradığım zaman telefonlar açılsın zeynep ve melis.

filizle de haberleşirsiniz istersen o senibizim sokağın ordan alırrr onla yakınız bende alırım sizi gerçi istersen sen biraz erken gell seni almak için dışarı çıkarım çünküüüü

kuzularımmm ben geldimmmm.nabersiniz? sunacm ararım ben senı öğleye dogru.konsuruz

tamam o zman ben yarın bulurum hepsini.kızzlllaaaarrr öğlen 12 ye kadar uyumak yok yarın.aradığım zaman telefonlar açılsın zeynep ve melis.

amannn amannnn üzerime kuru iftira kız ben nerde öğlene kadar uyudum :) 11 en geç

buluruz bulmaz olurmuyuzzzzzzzz duruşumuzuda özledikkkk

teyzesi oda sizi özledi yanınızdan ayrıldıktan sonra hep ablalara gitcez diye sayıkladı yavrum..beş aydır kimseyi görmüyor içi acıldı cocugun.hafta sonu gezmelerı yetmemiş kuzuma demekki.

bu arada bizim panik atak nerde ondan hiç ses çıkmıyo bu aralar.yarın onun ayarlarıyla bi oynayalım :))

ben şimdi cıkayım kurabiye yapıcam arkadaşlarıma.duru uyudu rahat rahat yaparım.inşallah güzel olur.öptüm sizi iyi geceler..

evet bugün bende erken yatmak istiyorum her sabah gözlerim yanıyo uyanırken.öpüyorum hepinizi..yarın ararım melis ve zenepi.ellerinizde olsun telefon 3. çalmaya açın.yarın sabah ptt de sıra beklicem sinirli olurum.kızdırmayın beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…