- 11 Aralık 2012
- 439
- 2
- 48
- Konu Sahibi enesveannesi
-
e bide yarın öbür gün daha samimi olucaz. e tabiki ayıp kusur aradıktan sonra dostluk,kardeşlık olmaz.hepimiz temiziz ama birbirmizin her halıne şahit olucaz kasmaya gerek yok zaten.
hem aramızda kalsın zeynep ve suna duymasın onlar yeni evliler eşyaları yeni bizim eşyalarda eskidi bazen ne kadar temizlesende eski olduklrı için belli olmuyolar :))) onların eşyaları taşınmadı bişey olmadı tabi rahatlar söyleme sakın onlara :)))
:))) onlar da aynı olacaklar..
bak bu saat oldu hala uyanmadılar kesin onlara gittiğimizde aç kalacazz aççç.yanımızda bişeylermi götürsek acaba :))
tamam tatlım kolay gelsin sana.allah kolaylık versin öpüyorum çok duruyla seni.görüşürüz ben buralardayım.
uykucuklar kalkmamışşşş :))) yine de günaydın tatlişkolar? ayılın artık sabah oldu heyyye benim gibi cocuklu kadın değilsiniz ki uyanasınız :))) öpüyorum kuzularımı.
kayınvalidelerini arayıp söylemek lazım :)) çeksinler kulaklarını.
dedikoducular siziiiiii denek aç kalcanız haaaD bir çay ikram ederim canım onudamı yapamayacaz ekmek banarsınız ben sizi hiç aç bırakırmıyımmm aşk olsunn meliss kız sende kendini yormaaa... elimizle defterle teftişe gelmeyecez herhaldeekıyamam sana
olurmu evimize ilk defa bi ünlü geliyo azıcık çekiştirelim dedik ama duymuşsun yaaa tüh biz seni uyuyo sandıydık :)) günaydınnn
ohhh uzan bakalım hayat size güzel valla bu ne bea ben köle gibi hissettim kendimi şimdi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?