çorludakiler nerdeler?????

pomocum sağol sizin topiğide yazmıştım valla kızzz süpriz bebeğimiz geldiyaa D darısı sana canım arkadaşımmm

amın canım ınsaallah ALLAH ısteyen bekleyen herkese nasıp etsın bu mutlulugu. ben topıgı gormeden senın yazını gordum duyarayım hemen kızlara dıyordum da sen yazmıssın vermıssın mujdelı haberı. bızden kopma, gelısmelerı, cınsıyetı falan yaz olur mu

sen nasılsın? kızlarr sizler nasılsınız,nasıl geçiyor hafta sonunuz?

canım bimıyorum ,azcık üşüttüm herhalde spordan dönüşlerde.kırgınlık var üstmde. duruyu giydır dısarı cık oynat hiç gözüm kesmedi :) uyuya kalmışım koltukta üstümüde kimse örtmemiş iice bozuldum anlıcanz. ee sen nasılsın eşin nasıl çok sevınmiştir eminim.

hu huuuuu kızlar nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

oyy benim kuzum çorlulara gitmişte orda da arkadaşlar bulmuş kendine :))
çok sevindim sizin adınıza kızlar..
bizde melis16 yla bu sitede tanıştık ve4 senedir grşryoruz
eşinin tayini çorluya çıktığı için çok üzüldük ama herşeyin hayırlısı tekrar bursaya döneceği günü 4 gözle bekliyoruz..
inş sizlerin arasında da güzel arkadaşlıklar kurulur birazcık okuyabildim topiği hepiniz tatlı insanlara benziyorsunuz..
canım arkadaşım ve arkadaşımın arkadaşları hepinizi öpüyorum

Bende sizleri cok özledim aycacım,güzel dileklerin beni cok duygulandırdı..seni ve kızları bende bir sürü öpüyorum..biliyorsun ölene kadar dostlugumuz srecek inşallah..Allaha emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…