- 11 Aralık 2012
- 439
- 2
- 48
- Konu Sahibi enesveannesi
evet haklısın yazın dışarısı daha iyi..inşallah pazartesi uslu durur da uzun sohbetler ederiz. nasılsın bu arada hoşgeldin?
iyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet haklısın yazın dışarısı daha iyi..inşallah pazartesi uslu durur da uzun sohbetler ederiz. nasılsın bu arada hoşgeldin?
neyse gelen giden yok.bende çıkıyım bari malum yarın cumartesi ve tatil herkesin işi gücü var :)) iyi geceler..
iyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın??
:) las da sokarmış mışşş ahhh bu benim için geçerli değil biz uslu uslu tv izledik sekerim :)) şaka bi yana suna carrefoura gelmiş alısverişe beni aradı neresınde oturuyorsun diye bende bekle dur gitme dedim.karfurun kafesınde takıldık biraz.sende tanıyınca cok sevıceksın ben cok sevdım..senide sunayıda.bu arada audry bugun yok:))
meraklılar:)) pazartesiyi bekleyemedinizmi :) audry sanırım hala çift çizgi için uğraşıyo garibim :))
meraklılar:)) pazartesiyi bekleyemedinizmi :) audry sanırım hala çift çizgi için uğraşıyo garibim :))
kısmet ayagıma kadar gelmişti tepsemiydim aşk olsun:))
biz konuştuk onunla facede eşi geldi çıktı sanırım çalışmalar başladı![]()
çok sevindim tanıdığıma vallaaa![]()
kısmet ayagıma kadar gelmişti tepsemiydim aşk olsun:))
canım çok sıkkın ya bende saldım kendimi iyice.daha önce hiç spor salonunun önünden geçmedim bu aralar içinden geçmeyi bile düşünüyorum.zayıflamam lazım![]()
ya ben çok kilo alırsammmmDD ya naapcaz
hürremin fragmanına baktınızmı ????
ben kaçıyorum artık iyi geceler hepinize
hyr bakamadım sen?ne olmus anlatsana?