• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çorludakiler nerdeler?????

neyse gelen giden yok.bende çıkıyım bari malum yarın cumartesi ve tatil herkesin işi gücü var :)) iyi geceler..

:) laf da sokarmış mışşş ahhh bu benim için geçerli değil biz uslu uslu tv izledik sekerim :)) şaka bi yana suna carrefoura gelmiş alısverişe beni aradı neresınde oturuyorsun diye bende bekle dur gitme dedim.karfurun kafesınde takıldık biraz.sende tanıyınca cok sevıceksın ben cok sevdım..senide sunayıda.bu arada audry bugun yok:))

Son düzenleme:
:) las da sokarmış mışşş ahhh bu benim için geçerli değil biz uslu uslu tv izledik sekerim :)) şaka bi yana suna carrefoura gelmiş alısverişe beni aradı neresınde oturuyorsun diye bende bekle dur gitme dedim.karfurun kafesınde takıldık biraz.sende tanıyınca cok sevıceksın ben cok sevdım..senide sunayıda.bu arada audry bugun yok:))

meraklılar:)) pazartesiyi bekleyemedinizmi :) audry sanırım hala çift çizgi için uğraşıyo garibim :))

canım çok sıkkın ya bende saldım kendimi iyice.daha önce hiç spor salonunun önünden geçmedim bu aralar içinden geçmeyi bile düşünüyorum.zayıflamam lazım :(

canım çok sıkkın ya bende saldım kendimi iyice.daha önce hiç spor salonunun önünden geçmedim bu aralar içinden geçmeyi bile düşünüyorum.zayıflamam lazım :(

bende hayatımda ilk defa gidiyorum canm.inşallah faydasını görürüm.

Back