çorludakiler nerdeler?????

çok az sağlıklı yemeye başladım valla midem alt üst olacak yoksa yarın bir gitseydik doktora ne ne değil anlayacam çok erkenden baya sevindik amaaa

2 test yaptım 2 sindede çıktı cuma öğrendim bugün randevu aldım yarın gidecem hafta sonu gidemedim ama hissediyorum bebek var

emniyetin optimed le anlaşması var oraya gidiyorum ama gökhan bey vardı orda bak bulamıyorum şimdi onu ayrıldımı nee anlamadımm şu an alıyodum randevuyu

emniyetin optimed le anlaşması var oraya gidiyorum ama gökhan bey vardı orda bak bulamıyorum şimdi onu ayrıldımı nee anlamadımm şu an alıyodum randevuyu

genelde çevremden duyduklarım vatan hstanesine gidiyolar orası doğum hastanesi gibi olmuş çok yoğun çalışıyomuş.öyle diorlar onların yalancısıyım :))bu arada benim ufaklıkta geliyo okula geç kaldık gidemedik :) 2 çocuklu 1 çocuksuz 1 göbekte napacaz bakalım :)

slm kızlar.ben çorlulu değilim ama çorludan damat getirdim ç.kalye:) kayınvalidemler görümcemler orda. her yaz orda tatil yaparız. eh gide gele haliyle öğrendim bende çorluyu... haziranda inşallah orda olacağız..sizlerle tanışmak istedim belki geldiğimde görüşürüz

biz bugüün buluştuk arkadaşlarla.burda daimi olsaydın iyi olurdu ama yinede görüşmek istersen arkadaşlarda kabul ederlerse tanışırız.biz burda yabancıyız ve aradığımız daimi dostluk bilmiyorum yaz aşkı gibi yazın gelip sonra kaçmak nasıl olur :)) hem bi gel bakalım sen o zamana kadar burdan yazışabiliriz.

evet canım biz bugün görüştük süreklide görüşcez her hafataa her daim görüşebileceğimiz kişiler olsun isterim ben ammmaaa

inşalah kızlar,dostlugumuz daim olur..bugün harikaydı her ne kadar cocuklar kavrulsada :)))

bugün bencede çok güzeldi inş. bundan sonra yapacağımız ev buluşmalarımız daha daha güzel olacak eminim.araya fesatlık karışmayan dostluk her zaman güzel olur ve bugünkü gözlerde fesatlık görmedim en sevindiğim noktada bu oldu.dün gitmesemmi diye düşünürken bugün iyiki gitmişim die düşünüyorum.inş. ilerleyen zamanlarda burdaki kimsesizliğimizi dostluktan öteye götürürüz.birbirimizin çorludaki kardeşleri oluruz.allahım diğer topiklerin nazarlarından korusun.AMİİİİNNN :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…