çorludakiler nerdeler?????

peki ama ne olursa olsun önce tamam eklerim diyorsun,sonrada neden sorma ekleyemem diyorsun..ne dersi olcakki sana birine mi benzettin beni..

neyse ben bundan sonra kimseyi eklemicem ssende adımı sil lütfen.saçma sapan eklemeler olursa senden bilirim.olayın boyutunu değiştirdin!!

sıkma canını tatlımm büyütülecek bir konu değl herkezle arkadaşlık etmek zorunda değiliz görüşeceğimiz zaman yerimizide telden bildiririz birbirimize buluşacağımız yeri

mast bi laf attın sonunu getirirmisin lütfen.eşimin yanında calısanlardan mı eşin ??

nolmuş böyle ortalık karışmış.mast ne demek istedi ben anlamadım ama sanırım eşler tanışıyo ve bu tanışma hoşuna gitmemş gibi algıladım ben.neyse bu mastın tercihi.kızlar bundan sonra gelene bilgi vermeyelim açıca.önce o döksün eteğindekileri...

sorma ya geldi bizim eşlerimin tanısıyor diyip kaçtı,eşime sordum hayır dıyor erkektir o diyor

neyse salla gitsin.nasılsın sen iyimisin?bizimkiler bu gün tartıştılar.kb gitmem diyo kv gidelim die tutturdu bakalım ihaleyi kim kazanacak :)

ya kavga etmeyın ikiniz birden gidin deseydın :)) bakalım sabırsızlıkla seni bekliyoruz sunayla..

valla bende grüşmeyi çok istiyorum bi yandanda üzülüyorum sizi bekletiyorum biliyorum buna hakkım yok ama ilk karşılaşmada bende olmak istiyorum

valla bende grüşmeyi çok istiyorum bi yandanda üzülüyorum sizi bekletiyorum biliyorum buna hakkım yok ama ilk karşılaşmada bende olmak istiyorum

valla aynen.ne zaman gidecekleri hakkında hiç mi konuşmuyorlar..yada sen bi kaç saatliğine cıksan karışırlarmı sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…