- 29 Mayıs 2021
- 13.502
- 87.522
- 548
- 36
- Konu Sahibi Selmainces
Çocuk olacak diye eşten uzaklaşıp anneye bağlı kalmak anlayamadığım bir şey açıkçası. Yetişkin insanlarız,eviniz esiniz nerdeyse orada yaşarsınız.Aynen öyle ben hamileyim doktorumda İstanbul'da ondan dolayı haliyle ailemde İstanbul'da olduğundan ben bir süre bebek yüzünden ailemle yasicam eşimde işlerini oraya aldı kısa sureligine ondan mecbur orda olmaya bende hastanem doktorumdan memnunum birde malum ilk cocugum annemede ihtiyaç duyduğumda kısa süreli kendisi orda yasicak zaten binayı annesi ve kardeşini taşımak için aldı diyebilirim biz arada bir ziyaret amaçlı yasicaz daire dairedir misali ama korkum orda kalıcı kalmayı düşünürse keza annesi filanda orda olacağından hem kendi aklı kalcak orda hemde ben böyle sorunlu mahallede baya sorun yaşadım diye düşünüyorum korktum kısaca.zaten binayida bana sorup almadılar annesi ve esim çok istedi.
Hamileyken,doğumundan sonra uzak kaldığınız hiçbir şey şahit olmayan koca çocuğa aynı şekilde uzak kalacaktır. Baştan bu sekilde ayri gayrıliğa gerek yok.
Bu muallaklikla her şeyi yaşayabilirsiniz o zaman.