Yazılım ve programlama işi yapıyor 3-4 ürün gelistirdi onları satmak için eleman lazım call center işi ondan haliyle de o ürünleri sattirabilmesi için elemanlarin hem başında durmadi gerekiyor hemde onlara anlatması lazım ne işe yarıyor bu ürünler elemanlarında yurtdışına çalıştığı için Almanca bilmesi şart valalhi ben deli para kazandığını görmedim yurtdışında bir ortağı var eşim proje geliştiriyor genelde para işleri ortaginda ve birde burayı yeni açtılar nedensede bir türlü eleman bulamadılar satabilcek zaten bulsalar burdan gitmicekti ya bırak buraları adam Alanya ,Kuşadası heryerde baktı call center ama işte adamlarin başında durmayinca kimse birşey satamadi en son çare çorlu tarafında bir ekip bulunmuş ama başında kesin durması gerekiyomus haliyle burdan oraya gitmesi uzun mesafe olunca ordafaa ev alınınca oraya taşınmayı kafasına koydu.Oyle hani deli gibi para kazandığına ben şahit olmadım öyle olsa burdan ben ona ev aldırirdim sen gidiyorsan git derdim çünkü çok tepemi attirdilar artık onun peşinde dolaşıp pisikolojimi ve sağlığımı bozamicam zaten hamileyim sonra bebek olcak kucağımda benim huzura ve sağlıklı bir yuvaya ihtiyacım var.İsiylede ilgili tek ürünlerini sattiricak Almanca bilen ve bu ürünler ne işe yarar bunu anlicam eleman bulması başka birşey değil bir ekibi oturtsa heer sattistan yüzde alıp köşesine cekilcek aslında ama işte o adamlarda hep sahil yerlerine ne bileyim hem işimi yaparım hem tatilimi yaparım hesabına gitmişler İstanbul içinden eşimin soyledigi bu açık ilanında var kaç aydır ama işe yarar satış elemanı bulamadı ne yazikki.