Çorlu devlet hastanesi Dr Birtan çiçekçi de meme küçültme olan varmı?

Beadboy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
20
1
34
Doktor Birtan çiçekçi den randevu aldım (çorlu devlet hastanesi) meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum doktorla ilgili bilgisi olan var mı lütfen yardımcı olur musunuz

Doktor Birtan çiçekçi den randevu aldım (çorlu devlet hastanesi) meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum doktorla ilgili bilgisi olan var mı lütfen yardımcı olur musunuz
Eltimin bi tanidigi oldu corlu dh. doktorun ismini bilmiyorum cok memnundu ameliyati oldukdan sonra cocuk dogurup emzirdi

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Yakın bir zamanda mi oldu acaba ?
Ya yanlis hatirlamiyosam 1 1bucuk olabilir cunku ameliyattan hemen sonra gebe kaldi kiz cocugu olmuyodu surpriz oldu korktuydu emziremicem diye ama hic bi sorun yasamadi

merhaba randevunuz ne zaman acaba ve fiyat öğrendiniz mi? ben de çorlu devlette düşünüyorum fakat daha yeni araştırmaya başladım

çorlu devlette önceden Furkan bey vardı Furkan kayhan. şimdi çerkezköy irmete geçti. bende onda ameliyat oldum çok memnunum.

Şuanda özel hastenede mi ? Çok bilmiyorum kusura bakmayın hasteneleri. Meme küçültme ameliyatı oldunuz değil mi?
çorlu devlette önceden Furkan bey vardı Furkan kayhan. şimdi çerkezköy irmete geçti. bende onda ameliyat oldum çok memnunum.

Tarih verirse beni de bilgilendirir misiniz

Tamm ayın 1 nde randevum var umarım çok sıra yoktur bir an önce oluruz. Size yazacağım
Merhaba bende karin germe düşünüyorum randevubsonrasi burdan yazarsanız tarihi ne zamana veriyorlar ört fiyatları bende çok sevinirim.simdiden geçmiş olsun

Merhaba ,bende çorlu reyap hastanesinde Dr.Uğur Tosun hocaya ameliyat oldum ve çok memnun kaldım ,

Arkadaşlar merhaba Birtan bey maalesef küçültme ameliyatı yapmıyorum dedi çünkü hastanede tek doktormus ve çok yoğunmus o yüzden öncelik şuan yanık ünitesiymis bilginiz olsun boşuna randevu alıp gitmeyin. Çorlu reyapta ugur tosunu tavsiye etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…