Eltimin bi tanidigi oldu corlu dh. doktorun ismini bilmiyorum cok memnundu ameliyati oldukdan sonra cocuk dogurup emzirdiDoktor Birtan çiçekçi den randevu aldım (çorlu devlet hastanesi) meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum doktorla ilgili bilgisi olan var mı lütfen yardımcı olur musunuz
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Yakın bir zamanda mi oldu acaba ?Eltimin bi tanidigi oldu corlu dh. doktorun ismini bilmiyorum cok memnundu ameliyati oldukdan sonra cocuk dogurup emzirdi
Ya yanlis hatirlamiyosam 1 1bucuk olabilir cunku ameliyattan hemen sonra gebe kaldi kiz cocugu olmuyodu surpriz oldu korktuydu emziremicem diye ama hic bi sorun yasamadiCevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Yakın bir zamanda mi oldu acaba ?
Cok teşekkür ederimYa yanlis hatirlamiyosam 1 1bucuk olabilir cunku ameliyattan hemen sonra gebe kaldi kiz cocugu olmuyodu surpriz oldu korktuydu emziremicem diye ama hic bi sorun yasamadi
merhaba randevunuz ne zaman acaba ve fiyat öğrendiniz mi? ben de çorlu devlette düşünüyorum fakat daha yeni araştırmaya başladımDoktor Birtan çiçekçi den randevu aldım (çorlu devlet hastanesi) meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum doktorla ilgili bilgisi olan var mı lütfen yardımcı olur musunuz
1 ağustosta randevum. Bilgi veririm sizde bı bilgi alırsanız bana yazın lütfenmerhaba randevunuz ne zaman acaba ve fiyat öğrendiniz mi? ben de çorlu devlette düşünüyorum fakat daha yeni araştırmaya başladım
çorlu devlette önceden Furkan bey vardı Furkan kayhan. şimdi çerkezköy irmete geçti. bende onda ameliyat oldum çok memnunum.
Merhabalar ben de irmette olacağım ne kadar bir de hemen randevu veriyorlar mıçorlu devlette önceden Furkan bey vardı Furkan kayhan. şimdi çerkezköy irmete geçti. bende onda ameliyat oldum çok memnunum.
Beni de bilgilendirirmisiniz ben de kırklarelindeyim sıra çok fazla çorluda olmak isityorım1 ağustosta randevum. Bilgi veririm sizde bı bilgi alırsanız bana yazın lütfen
Tarih verirse beni de bilgilendirir misinizDoktor Birtan çiçekçi den randevu aldım (çorlu devlet hastanesi) meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum doktorla ilgili bilgisi olan var mı lütfen yardımcı olur musunuz
Tamm ayın 1 nde randevum var umarım çok sıra yoktur bir an önce oluruz. Size yazacağımBeni de bilgilendirirmisiniz ben de kırklarelindeyim sıra çok fazla çorluda olmak isityorım
Merhaba bende karin germe düşünüyorum randevubsonrasi burdan yazarsanız tarihi ne zamana veriyorlar ört fiyatları bende çok sevinirim.simdiden geçmiş olsunTamm ayın 1 nde randevum var umarım çok sıra yoktur bir an önce oluruz. Size yazacağım
Merhaba meme küçültme mı oldunuz ?Merhaba ,bende çorlu reyap hastanesinde Dr.Uğur Tosun hocaya ameliyat oldum ve çok memnun kaldım ,
Bende uğur tosuna olucam 29 Ağustos ameliyat günüm çok ilgili bir doktor umarım bende memnun kalırım hangi marka protezi kullandinizMerhaba ,bende çorlu reyap hastanesinde Dr.Uğur Tosun hocaya ameliyat oldum ve çok memnun kaldım ,