- 5 Ağustos 2022
- 3
- 0
merhaba ,meme küçültme ameliyatımı oldunuz kendisini araştırıyorum farklı bir işlemde olsa tecrübelerinizi paylaşırmısınız.Merhaba ,bende çorlu reyap hastanesinde Dr.Uğur Tosun hocaya ameliyat oldum ve çok memnun kaldım ,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba ,meme küçültme ameliyatımı oldunuz kendisini araştırıyorum farklı bir işlemde olsa tecrübelerinizi paylaşırmısınız.Merhaba ,bende çorlu reyap hastanesinde Dr.Uğur Tosun hocaya ameliyat oldum ve çok memnun kaldım ,
bana 4 ay sonraya gün vermişlerdi ama yurt dışından rendavusu olup gelemeyen hasta yerine aldılar 3 gün önce haber verip. 25 bin tl idi şimdi artmış mıdır bilemiyorumMerhabalar ben de irmette olacağım ne kadar bir de hemen randevu veriyorlar mı
evet irmet özel hastane. ben haziranda ameliyat oldum çok şükürŞuanda özel hastenede mi ? Çok bilmiyorum kusura bakmayın hasteneleri. Meme küçültme ameliyatı oldunuz değil mi?
Fiyatları hakkında bilgi verirmisinizBende uğur tosuna olucam 29 Ağustos ameliyat günüm çok ilgili bir doktor umarım bende memnun kalırım hangi marka protezi kullandiniz
evet irmet özel hastane. ben haziranda ameliyat oldum çok şükür
Benim bel ve boyun ağrım çok fazla acaba ameliyattan sonra etkisi oluyor mu ağrılara sizde öyle bir sorun varmiydievet irmet özel hastane. ben haziranda ameliyat oldum çok şükür
Benim boynum çok kötü durumdaydı ameliyatin üstünden 2 ay geçti 1 kez bile boyun ağrısı yaşamadımBenim bel ve boyun ağrım çok fazla acaba ameliyattan sonra etkisi oluyor mu ağrılara sizde öyle bir sorun varmiydi
Acaba süreç hakkında bilgi verir misiniz ? Ağrınız çok oldu mu ? Bide kaç beden kuculttunuz dren takildi mi? Cevaplarsanız çok sevinirimBenim boynum çok kötü durumdaydı ameliyatin üstünden 2 ay geçti 1 kez bile boyun ağrısı yaşamadım
Tam bedenimi şu an bilmiyorum hala ameliyat korsesi kullanıyorum. Normalde ağrı çok olurmuş ama bende inanın hiç olmadı ameliyattan çıkınca gayet iyiydim evet her iki tarafa diren takıldı onlar rahatsiz ediyordu. 2 gün hastanede kaldım drenlerden gelen kan bitince çıkarıyorlar. 1 tane bile ağrı kesici içmedim çok korkulacak bir durum degilAcaba süreç hakkında bilgi verir misiniz ? Ağrınız çok oldu mu ? Bide kaç beden kuculttunuz dren takildi mi? Cevaplarsanız çok sevinirim.
Doktorunuz kim irmetteTam bedenimi şu an bilmiyorum hala ameliyat korsesi kullanıyorum. Normalde ağrı çok olurmuş ama bende inanın hiç olmadı ameliyattan çıkınca gayet iyiydim evet her iki tarafa diren takıldı onlar rahatsiz ediyordu. 2 gün hastanede kaldım drenlerden gelen kan bitince çıkarıyorlar. 1 tane bile ağrı kesici içmedim çok korkulacak bir durum degil
Furkan KayhanDoktorunuz kim irmette
Çok geçmiş olsun.Tam bedenimi şu an bilmiyorum hala ameliyat korsesi kullanıyorum. Normalde ağrı çok olurmuş ama bende inanın hiç olmadı ameliyattan çıkınca gayet iyiydim evet her iki tarafa diren takıldı onlar rahatsiz ediyordu. 2 gün hastanede kaldım drenlerden gelen kan bitince çıkarıyorlar. 1 tane bile ağrı kesici içmedim çok korkulacak bir durum degil
Furkan Kayhan
merhaba ameliyattan süreç nasıl gidiyor bilgi verir misiniz?Furkan Kayhan
Merhaba ameliyat oldunuz mu meme büyütme düşünüyorum bende mennun kaldiniz mi acaba cevaplarsaniz cok sevinidimBende uğur tosuna olucam 29 Ağustos ameliyat günüm çok ilgili bir doktor umarım bende memnun kalırım hangi marka protezi kullandiniz
Oldum 3 ayoldu çok memnunum iyiki olmusum diyorumMerhaba ameliyat oldunuz mu meme büyütme düşünüyorum bende mennun kaldiniz mi acaba cevaplarsaniz cok sevinidim
Mrb lar bende bugün muayene oldum Birtan bey e.buyutme ameliyatı olacağım.nasil bir Dr dur.siz memnun kaldınız mı anlatır mısınOldum 3 ayoldu çok memnunum iyiki olmusum diyorum