Çorlu devlet hastanesi Dr Birtan çiçekçi de meme küçültme olan varmı?

Merhabalar ben de irmette olacağım ne kadar bir de hemen randevu veriyorlar mı
bana 4 ay sonraya gün vermişlerdi ama yurt dışından rendavusu olup gelemeyen hasta yerine aldılar 3 gün önce haber verip. 25 bin tl idi şimdi artmış mıdır bilemiyorum

Benim boynum çok kötü durumdaydı ameliyatin üstünden 2 ay geçti 1 kez bile boyun ağrısı yaşamadım
Acaba süreç hakkında bilgi verir misiniz ? Ağrınız çok oldu mu ? Bide kaç beden kuculttunuz dren takildi mi? Cevaplarsanız çok sevinirim

Acaba süreç hakkında bilgi verir misiniz ? Ağrınız çok oldu mu ? Bide kaç beden kuculttunuz dren takildi mi? Cevaplarsanız çok sevinirim.
Tam bedenimi şu an bilmiyorum hala ameliyat korsesi kullanıyorum. Normalde ağrı çok olurmuş ama bende inanın hiç olmadı ameliyattan çıkınca gayet iyiydim evet her iki tarafa diren takıldı onlar rahatsiz ediyordu. 2 gün hastanede kaldım drenlerden gelen kan bitince çıkarıyorlar. 1 tane bile ağrı kesici içmedim çok korkulacak bir durum degil

Tam bedenimi şu an bilmiyorum hala ameliyat korsesi kullanıyorum. Normalde ağrı çok olurmuş ama bende inanın hiç olmadı ameliyattan çıkınca gayet iyiydim evet her iki tarafa diren takıldı onlar rahatsiz ediyordu. 2 gün hastanede kaldım drenlerden gelen kan bitince çıkarıyorlar. 1 tane bile ağrı kesici içmedim çok korkulacak bir durum degil
Doktorunuz kim irmette

Çok geçmiş olsun.

Bende uğur tosuna olucam 29 Ağustos ameliyat günüm çok ilgili bir doktor umarım bende memnun kalırım hangi marka protezi kullandiniz
Merhaba ameliyat oldunuz mu meme büyütme düşünüyorum bende mennun kaldiniz mi acaba cevaplarsaniz cok sevinidim

Mrblar Birtan çiçek e bugün muayene oldum bende meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum.nasil bir Dr Bilgi verirmisiniz banada

X