canim bende cok acik sariya yakin tüyler vardi bebek yagi kullanmistim vücüduma bide baktimki o tüyler koyulasiyor tüyler cogaliyor hemen biraktim ama gitmediler ve sinirimi bozuluyorlar. Bu cörekotu yagida tüylendiriyorsa, kesin benide tüylendirir. Off ya
yorumlarınızı okudum. bir anda etki yaptığını söylüyorsunuz aniden büyüdüğünü söylüyorsunuz, kaşıntı var diyorsunuz bence pek sağlıklı bir şey gibi gelmedi yani tek kullanımda etki ediyosa cidden bırakın bence derim. hormonsal birşey bence hormon yapısıyla oynuyor olabilir .dikkatli olun bence[/QU
çok fazla sitede araştırma yaptım hiç bi yan etkisinn olmadığı yazıyor heryerde zararndan çok faydası olucağını düşünüorum sonuçta amacımızda doğal yollarla büyütmek kullanan kişilerde hiç bir şikayette bulunmadı şimdiye kadar bence bi zararı yok bide faydasını görürsek süper olucak
peki bu büyüme her yaş için oluyomu ?
kızlar anlamadığım bişi var ölçülerim göğüs altından73 göğüs ucundanda 80 çıkıo ama sütyende 75 desteklyi dolduruo anca benmkliler çok ayrık o yüzden olbilirmi ?yağı kullnmaya başlamadan ölçmedim hiç keşke ölçseydim bundan sonra ölçücem bi dolgunlk var ama masaj yaparken gözle görülen bişi yok daha ...
ayy bende başlıcam yakında vucdum 85 60 90 90 olsun göğsüm bşey ıstemıorum yaaaa ouff17 yaşndayım inş etki eder :içelim:
Bi heycanla başlığı açtım, göğüs küçültme için diye mi acaba dedim ama((
offfffffff bilmiyorumkismile
o ölçüler mazi oldu şekerim bayanssulusmile
artık ideal ölçü 84-65-84 lülülülülülü
bknz. Adriana Lima :)
adriana nın göğüsleri 84 müymüş bilmiyorumkismile ben 81 cmle başladım şuan 83 cm. hiçte büyük müyük durmuyo. hala küçük kaydirigubbakcemile3 5-6 cm daha büyümesi lazım benimkilerin inşallaaaaaaaaaaaaah:Saruboceq:
adriana nın göğüsleri 84 müymüş bilmiyorumkismile ben 81 cmle başladım şuan 83 cm. hiçte büyük müyük durmuyo. hala küçük kaydirigubbakcemile3 5-6 cm daha büyümesi lazım benimkilerin inşallaaaaaaaaaaaaah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?