yahu bende niye hüyüme olmadı
hayıtın hazır poşet çayı yok heralde. aktarlarda hazır suları var bide tohumları var.. hazır suyu almaktansa tohum olanını alıp demlemek daha iyi olur diye ben tohumunu aldım. hayıtın içine mi çörekotu damlatın yazıyo yazıda ben anlamadım?
yok canım çörekoyuyla hayıt otunu birlkte kaynatıp içmekten bahsedio ama bende senn gibi hayıtın içine çörekotu yağı damlatıcam aynı etkiyi gösterr die düşünüorum dikkatimi çeken şey şu oldu çörekotunun hayıtın ve rezenenini anne sütü arttırıcı özelliği var bu yüzden birlkte kullanılabilir denilio ben hayıtı içip rezeneylede masaj yapmayı düşünüorum artı mersin yağıda kötü kokuo ama oda adele kuvetlendirici onnlada masaj yapıcam inş. artık bi sonuca ulaşabilirim
yorumlarınızı okudum. bir anda etki yaptığını söylüyorsunuz aniden büyüdüğünü söylüyorsunuz, kaşıntı var diyorsunuz bence pek sağlıklı bir şey gibi gelmedi yani tek kullanımda etki ediyosa cidden bırakın bence derim. hormonsal birşey bence hormon yapısıyla oynuyor olabilir .dikkatli olun bence
%100 etki ediyrmu acaba?
bende siparis verdim bugün bu yagi.
Birde kara üzüm cekirdegi tozunu.
Ikisini bi arada kullanacam bakalim faydasi olacak mi.
BU ARADA ARKADASLAR CÖREKOTU YAGI GÖGÜSDE KILLANMA FELAN YAPIYOR MU????
bende hiç kaşıntı olmdı hala da yok ama çok hassaslştı ve gözle görülr pek bi dolgunluk yok ama sutyenlerm sıkıyor artık 15. günüm bu gün. bence yan etksi yoktr çnkü sdce btksel birşey ben bi yan etksni görmedm ayrıca eğer kansrjen bi etksi olsaydı hamilelere önerlmezdi :bbo:
yorumlarınızı okudum. bir anda etki yaptığını söylüyorsunuz aniden büyüdüğünü söylüyorsunuz, kaşıntı var diyorsunuz bence pek sağlıklı bir şey gibi gelmedi yani tek kullanımda etki ediyosa cidden bırakın bence derim. hormonsal birşey bence hormon yapısıyla oynuyor olabilir .dikkatli olun bence
canim demekki buyuyor zaten benim goguslerimde hassaslasti arada da aciyor benimde sutyenlerim skiyor ama aci olmadan buyumesi daha iyi :)))))) sutyenin skmaya basladigina gore kesin buyumustur canim yoksa niye sksin :))))))))
bende siparis verdim bugün bu yagi.
Birde kara üzüm cekirdegi tozunu.
Ikisini bi arada kullanacam bakalim faydasi olacak mi.
BU ARADA ARKADASLAR CÖREKOTU YAGI GÖGÜSDE KILLANMA FELAN YAPIYOR MU????
okdr mutlym ki anltamam yaa olmayan özgüvenm yerne geldi diyeblrm :gitme: ağlıyrum mutluluktn :dance:
tatlım o kişisine göre değişio mesela bana yaptı yani belli bile olmayan tüyler artık daha belirginleşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?