- 17 Aralık 2009
- 1.512
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
emziren bayanların süt sağdıkları pompalar varya onun gibi bişey çift taraflı kaydirigubbakcemile3 takıyosun pompa yapıyo işte
aaa anladım arkadaşım emzirirken kullanıyordu.
ay sarkıtır onlar ya bilmiyorumkismile
şahsen büyük ama sarkık bir göğsüm olacağına böyle kalsın :))
bu corek otu yağı ılk zamn fayda edıo snra gecıcı mı acaba hormon salgılatıo sonucta salgılatmayınca yıne eskı halıne dönmezmı bnce adele guclendrcıı bısey kullanmak daaha mantklı gbı
mersin yağının kas kuvvetlendiri etkisi var. bende bi şişe kullandım ama kokusu çok lanet dayanamadım bi daha almadım.
3-4 gündür kullanıyorum.. cm olarak aynı ama gözle görülür bir dolgunlaşma var...:dance: keşke daha önce başlasaydım.. devamı gelir inşallah :Saruboceq:
mersın yagını bıarda kullansam corek otuyla absıı olr mu acbaa bı zararı faln?
ben hayıt tohumu da içiyorum 2 cm lik fark var şuan başka bi topic de narçekirdeğinin çörekotundan daha etkili olduğunu okudum öyle aldım. bilemiyorum şimdilik kullanmaya dewam ediyorum hepsini.
canm yaa narçekirdegını masaj yaparken mı suruyosun yoksa ıcıyomusun ben 3haftadr corekotu yagı kullanıyorum ama ne agrı sızı ne buyume var her aksam yapıyorum ama bıseyler daha eklıyım dıyorum