- 14 Aralık 2008
- 1.572
- 1
- 35
kaç gündür yapıorsun
canim bu benim 3uncu haftam hatta bitmek uzere oyle yeni baslamadim yani :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç gündür yapıorsun
fatale teşekkür ederim cevabın için.deniyorum ama moralim bozuldu açıkçası bazen dolgunlaşma var gibi geliyor ama sonra sanki sönüyor.bugün yada yarın tekrar çörek otu alacağım devam edeceğim.yalnız marka farkediyor mu?bir de sende de baya dolgunlaşma var mı?
tamam canım teşekkür ederim çörek otunu sadece sürüyorsun değilmi?ve başka kullandığın bişeyler varsa da söyler misin canım :)
canim 81 di 83 olmus :)) ama bu erkek arkadaslarda konusmayi hiç bilmiyolar yaaaa... ama canim çapida buyudu benim simdi resmen bir kuçuk portakal boyutunda :))
sana şöyle bi cvp vereblrm snuçta brakınca eski halne dönüyo gbi olrsa devamlı kullanırız birincisi çok pahalı bi şey değil ikncsi zararıda yok yani çörek otu yağı ne gbi bi zararı olablr ben intrntte ararştrdım ve bi zararnı göremedm benm 5. gnüm dha bi gelşme yok ama inanıyrum büyüyecğne ve ümidi kesmemeni öneririm sna da cnm olucak inş. istemek başarmanın yarısıdır:lepi:merak ettiğim bişi var msj yazıoruzda ben şukadar süre kullandım istediğim sonucu aldım 2beden üç beden neyse artık büyüdü ve bıraktığım halde küçülmediler diyen biri yokmu okadar ümit bağladıkta ya bırakınca eski hallerine dönerlerse?ayrıca 2 haftayı geçti ve çok belirgin bişi yok yinede kullnmaya dewam ediorum ama soru işaretleriyle kızlar napıcaz yaaaaaa((( gerçekten göğüslerin küçükmüş diyenleree işte gör artık büyükler diyebilicekmiyiz
Bu tarz uğraşılar bir beden ancak büyütüyor. 80 ise öncesinde, 85 filan oluyor ama sabır taşın çatlamaya müsait değilse tabii. 'Ben sabırlıyım otun, çayın anasını ağlatırım amacıma da ulaşırım' dersen büyüyor, büyümüyor değil. Fakat silikon takılmış göğüs gibi hemen değil. Haftaları hatta ayları gözden çıkartmak şartıyla. Göğüs dokusu masajı seviyor.Kiminin göğüsleri nankör değil, emeğe saygıdan lütfedip büyüyür ama kimininki nankör. Ne kadar masaj da yapsa bana mısın demiyor yerinde sayıklıyor.Umarım seninkiler çabaya tepki veren cinstendir.merak ettiğim bişi var msj yazıoruzda ben şukadar süre kullandım istediğim sonucu aldım 2beden üç beden neyse artık büyüdü ve bıraktığım halde küçülmediler diyen biri yokmu okadar ümit bağladıkta ya bırakınca eski hallerine dönerlerse?ayrıca 2 haftayı geçti ve çok belirgin bişi yok yinede kullnmaya dewam ediorum ama soru işaretleriyle kızlar napıcaz yaaaaaa((( gerçekten göğüslerin küçükmüş diyenleree işte gör artık büyükler diyebilicekmiyiz