Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çörekotu yağını göğüslerinize masaj yaparak 5 dk yedirin ! Mucize...

çörek otu yağını kendim keşfettim denemediğim yağ kalmadı ama çörek otu yağında ilerleme kaydettim yalnızca!! badem yağı bende tüylenme yaptı herkesde yaparmı bilemem ama hepsini cımbızla yolmak zorunda kaldım:KK43:

Tesekür ederim.. Killari cimbizla sakin ordan cekme bu iyi degiil etkisi ne bilmiyorum ama iyi degil zararli...

çörekotu yağını akşam sürdüm öyle yattım şimdilik bişey yok ama devam edicem bakalım bu arada benimde göğüs ucumda bir sürü kılvardı birde cımbızla çekiyordum onları fazlalaşmıştı baktım olmuyor iğneli epilasyona gitmiştim seneler önce çıktıkça gidiyordum birkaç yıl gittim ve bitti şuan tertemiz çok acıyordu malum iğneli ama acı eşiğim yüksektir şimdi iyiki gitmişim diyorum kızlar sizde gidebilirsiniz lazere hem daha kısa sürede biter

evet kızlar dün gece yatmadan sürdüm ama sabah hiçbir değişiklik yoktu.öyle sürünce kaşıntı gerginlik falan olmadı.bakalım bu gece ikinciyi yapıcam,bir gelişme olucak mı?

I]

corekotuyagi193493030.jpg

bu mu alınması gereken_?

canim mersin yagi etkili demissin kalicimi etkisi birakinca gectimi sende

ilk sürdügüm günün ertesinde dolgunlaştığını hissettim ama şuan öyle düşünemiyorum bugün 3.sürüşüm olcak bi farklılık olursa yazarım.. bu arada yüzümede sürdüm hafiften sivilcelerimi dolgunlaştırdı .. kaydirigubbakcemile3

canım merakla beklıyorum sonucu eger basarılı olursa hemen uygularım...kolay gelsınn :lepi:

ya kızlar bi umut takip ediorum gelişmeleri ama şöle bişi var bu çörek oto yağını biz ailece her şey için kullanıoruz gerçekten çok etkili ve şifalı bi yağ hatta peygamber efendimizin (s.a.v) bu konuda hadisi bile var yalnız biz bunu saçımız için kullanıyoduk gürleşsin dökülmesin diye e göğüs ucundaki tüyleride kıllaştırmasın şimdi dolgunlaşalım derken kurt adama dönmeyelim mazallah delikafadulden
böyle bi problemle karşılaşan var mı?

Kıllanma yaparsa kötü olur büyüsün öylece kalsında lazer yaptırırız napalım artık bayanssulusmile

2 gündür giremedim foruma ne çabuk ilerlemişsiniz?
Bu arada bende gerçekten dolgunlaşma ve büyüme oldu.Sanırım 5 gün kullandım.Dün mersin yağıyla çörek otu yağını karıştırıp masaj yaptım.Sabaf göğüslerim çok sıkı ve diriydiler.Bakmaktan kendimi alamadım opuyorumnanaktan
Bence öyle de deneyin.Sonuçta ikisininde göğüs büyütme özelliği var.Ben denedim yani..

benim de bugün 2. günüm kızlar ama benimki hiç çörek otu gibi kokmuyo sanki yaaaa.markası blue ocean bi yağ kokusu var da çörekotu kokusunu hissetmedeim hiç sizinki de mi öyle?

dün gece ikinci uygulamamı yaptım hala bir farklılaşma yok.bilmiyorumkismile

X