- 17 Aralık 2009
- 1.512
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bende eşime sipariş etmiştim bu yağı almış fakat markası talya kullanan arkadaşın kullandıgının markası neydi gerci ben büyütsün diye deil sıkılaştırıp dolgunluk kazandırmasını istiyorum
Ben yazıyı yazan arkadaştan başka birinin bu yağın işe yaradığını yazdığını göremiyorum
benimkiler ottama markalı.. damlalıklı yağlar.. sıkılaştırmak ve dolgunluk için portakal ve mersin yağı çok iyi.. çörek otu da meme kanseri hücrelerinin gelişmesini önlüyo. hani sürülürse zararı olcağna yararı olur diye düşünüyorum ben
az önce sürdüm masajda yaptım bolca ama kokusu falan yok benimkinin öyle ağar kokmadı yani şu an bir gerginlik hissediyorum sızlıyo büyüyomu yoksa acabaohaoldumsmile
bi yerde göğüslere dışarıdan sürülen bu tür yağların falan zararlı olabileceğini yazmışlar.. Şimdi okudum.. Göğüs kanserini tetikliyormuş bizim bu dışardan uyguladığımız yağlar..östrojen hormonu salgılaması da tetiklermiş göğüs kanserini.. Doktorlar söylemiş fisfisfis öfff böyle şeyler duyunca tereddütte kalıyorum işte
Bende dün mersinle çörekotu yağını kaırştırdım yani ilk önce çörek otu yağıyla yaptım sonra mersin sabah kalktığımda agrım wardı çok mu sert yaptım acaba reglimede 10 gün war dolgunlaştı sanki haydi hayırlısı opuyorumnanaktan