Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çörekotu yağını göğüslerinize masaj yaparak 5 dk yedirin ! Mucize...

Benim aldığım yağın markası ((( blue ocean ))) 50 ml 6 tl ye aldım bugün 3. günüm bakalım neler olucakkbilmiyorumkismile

bence pozitif düşünmek her zmn iyi oluyor ya boshayallersmile
umarım hepimizde işe yarar bayanssulusmile

Saol canım inş sendede güzel gelişmeler olur herzaman güzel düşünelimki istediğimiz güzel olsunnnyerimseniben

sewgileropuyorumnanaktan

Psikolojiniz bozulmusdur belki deneye deneye birseye varamadiniz belkide...
Benim duydugum kadariyla büyüdügüne inanmak lazim ve sevmek gerekiyomus iltifat etmekde gerekiyoo...

kızlar saçlarımdan sonra bu hayatta fellik fellik çözüm aradığım bir konu bu.dün burada okudum bugün gittim hemen aldım bu yağı.geçen sene bu yağı saçlarım için kullanıyordum.az sonra uygulayacağım.inşallah işe yarar.gerçekten de çok ihtiyacım var çünkü göğüslerim emzirdikten sonra bir küçüldü bir küçüldü anlatamam.yok gibi oldular resmen.daha önce göğüslerim böyle değildi.küç ü de bugün okudum,yarın da alıp ona başlıycam.allahım inşallah işe yararlar.gelişmeleri sizlerle paylaşıcam

kızlar saçlarımdan sonra bu hayatta fellik fellik çözüm aradığım bir konu bu.dün burada okudum bugün gittim hemen aldım bu yağı.geçen sene bu yağı saçlarım için kullanıyordum.az sonra uygulayacağım.inşallah işe yarar.gerçekten de çok ihtiyacım var çünkü göğüslerim emzirdikten sonra bir küçüldü bir küçüldü anlatamam.yok gibi oldular resmen.daha önce göğüslerim böyle değildi.küç ü de bugün okudum,yarın da alıp ona başlıycam.allahım inşallah işe yararlar.gelişmeleri sizlerle paylaşıcam

Kücü duydum biraktikan sonra hemen eski halini aliyomus... Dedigim gibi duydum uygulamadim... Sayet Yag faydasini gösterirse ne olur haber ver olur mu??

bugün aldım deniycem birazdan...kızlar cilde de çok iyi geliyomuş bu yağ her derde deva yani...1 çay kaşığı zeytinyağı bir çaykaşiğıda çörekotu yağını karıştırıp yüzümüze de sürebilirmişiz...besliyormuş.ben hem göğüs hemde arada bir cildimin beslenmesi için deniycem...

ayyy kızlar cok heyecanlandım ya bende yarın alcam hemen denıcem ınsallah faydası olur hepımıze ınsalllahhhhhh bayanssulusmile

ben demin sürdüm :lepi:
5 dk msj yaptm
umarım işe yarar hadi kızlar bu sfer olcak :KK70:

arkadaşlar slm.. bugün annemin 3. günü yani annemde kullanıyor annemin göğüs uçları kırış kırş duruomuş normalde onlar resmen düm düz duruo dedi yani sıkılaşmış gerginleşmiş.. benim de füze gibi duruolar yani sütyen takmadığımda badimi öle bi kaldırıolarki anlatamam bu görüntü çok hoşuma gidio o kdr mutluyum kii...kesinlikle sıkılmadan ve usanmadan yapın arkadaşlar zor bişi deil günde yalnızca 5 dk..

çörek otu yağını kendim keşfettim denemediğim yağ kalmadı ama çörek otu yağında ilerleme kaydettim yalnızca!! badem yağı bende tüylenme yaptı herkesde yaparmı bilemem ama hepsini cımbızla yolmak zorunda kaldım:KK43:

tmm cnm saol cvp için bu arada cımbız daha çoğaltır diye biliyorum. forumda limonla tuz tüy azaltmaya yardımcı oluyor sanırım böle konular var göğüs ucundaki tüyleri alınca dene istersen limon biraz yakar belki ama etkiliymiş

sahi kızlar ya benim de göğüs çevremde kıllar var.. başka olan var mı? hormonlarım da normal aslında..

X