Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çörekotu yağını göğüslerinize masaj yaparak 5 dk yedirin ! Mucize...

Banada yardim eder misiniz benim gögüslerim dik ve azda olsa 75i dolduriyo ama memnun degilim ve bu Cörek otu yagini bulamiyorum... Buraya Almanyadan katilanlar var mi acaba??..Badem yagiyla yapsam ise yarar mi??

arkadaşlar benim göğüs ölçülerim alttan 72 üstten 78 di simdi üstten 82 cm:) buz masajı ve çörek otu yağı yapıorum sadce ben çok faydasını gördüm..4 cm azmı 10 günde bence kesinlikle çok ii bi sonuç geçici bile olsa her akşam yapmak zor gelmez bana 5 dkmı alıo sonuçta.. bide çörek otu yağı hemorotitte kulanılıomuş çok ilginç yani ordaki deriyi sıkılaştırıo kan dolaşımını hızlandırıo ve tedavi ediomuş netten aratışdm.. demekki bu yağ kan dolaşımın hızlandırdığı için göğüsleri harekete geçirio die düşünüorum ben..

canım seninki daha da iyimiş yaadelikafadulden
10 günde 4cm ne demek yani...
ah ah bi de kalıcıysa var yaa süperr:dance:

Anacığım birsürü topik açıldı kızlar tarafından.Birçok şeyi karıştırarak,sürerek deneme tahtasına döndü millet.Cidden tek bir yağ öyle hızlı ve etkili şekilde işe yaramışsa ÇOKK ıYı o zaman.Ben de takip edeceğim iyi sonuçlar artarsa deneyebilirim...boshayallersmile

Bunu mu kullandınız?

corekotuyagi193493030.jpg

X