Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Estetik ameliyat olmadan, silikon taktırmadan iri ve diri göğüslere sahip olmak isteyen tüm hanımlara duyurlur ! Aşağıda yayınlayacağımız bitkisel tavsiyeler idealinizdeki hacimli göğüslere sahip olmanızı sağlayabilir.
GEREKLİ MALZEMELER :
• 1/2 lt su,
• 250 çemen otu filizi,
• 1 tutam anason,
• 1 tutam fesleğen,
• 1 tutam frenk kimyonu,
• 1 tutam dereotu,
• 1 tutam rezene,
• 1 tutam meyan kökü tozu,
• 1 tutam mercanköşk,
• 1 tutam limon otu
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ : Suyun içine tüm malzemleri koyup, kaynatın. soğuduktan sonra, süzün. Elde etiğiniz bitkisel karışımdan, sabah akşam 1 bardak için. Sade olarak içemiyorsanız, limon ve bal ile tatlandırarak içiniz. Bu bitkisel çayın dışında, dahili ve harici olarak uygulayabileceğiniz yöntemler ;
Portakal Yağı ; Cildinizi sıkılaştıracağından masaj yaparak cildinize uygulayın.
Mersin Yağı ; Adale kuvvetlendiricidir, masajla göğüslere uygulandığında göğüslerde sertleşme ve büyüme sağlar.
Çörek Otu Yağı ve Rezene Çayı ;Göğüslerdeki hormon salgılamasını artırarak, göğüslerin büyümesini sağlar. 1 fincan rezeneye 5 damla dökerek kullanabilirsiniz.
arkadaşlar çörek otu yağını göğüslerinize masaj yaparak 5 dk yedirin.. kendinizi poaça gibi hissedebilirsinz kokusundan dolayı fakat sabah uyandığınızda değişime inanamıcaksınız.. 1 haftadr yapıorum inanılmaz bi dolgunluk oldu avucumun içinde kaybolan göğüslerim şu an avucumdan taşıyor.. sürdüğünüz anda inanılmaz bir kaşıntı hissediceksiz teleşlanmayın bu kasıntı göğüslerinizin şiştine işaret.. umarım sizdede işe yarar ki ben eminim yarayacağından bana çok dua ediceksiniz:)):teytey:
Peki bunlari seni uyguluyo musun
içine birşey katılmıyor. çörekotu östrojenik etki gösterir o yüzden kendi büyütüyor zaten fakat şişe kapağını fazla açık tutmamak lazım. göğsünde yara sivilce çıkanların sebebi bu olabilir. çörekotu yağı bozar. yağın üstünde damıtmaklık için ince uç takılı ise sorun azalır.
ben çörekotu yağını o şekil bulmadım hiç fakat nane ve lavanta yağının öyle idi. uçucu oldukları için heralde. nane en östrojenik bitkidir, lavanta da nane türüdür. lavanta ve nane sürüldüğü yerde kıl çıkmasını geciktirir ve kılları azaltır. bunun sebebi östrojenik olmasıdır.
saç için etkisini bilmem de vücut kılları için böyle. hatta sitede biri bitkisel kıl önleyici bir şey aldığını ve etkisinin süper olduğunu demişti. nette baktım içeriğine peppermint ve lavender falan diyordu. yani nane ve lavanta.
kivi yemek, maydanoz yemek de göğüsleri büyütür.
iyi güzel yazmışsında arkadaşım peki sen bu uygulamayı yaptınmı sonuç aldınmı onuda bizahmet yazarmısın :uhm:Estetik ameliyat olmadan, silikon taktırmadan iri ve diri göğüslere sahip olmak isteyen tüm hanımlara duyurlur ! Aşağıda yayınlayacağımız bitkisel tavsiyeler idealinizdeki hacimli göğüslere sahip olmanızı sağlayabilir.
GEREKLİ MALZEMELER :
• 1/2 lt su,
• 250 çemen otu filizi,
• 1 tutam anason,
• 1 tutam fesleğen,
• 1 tutam frenk kimyonu,
• 1 tutam dereotu,
• 1 tutam rezene,
• 1 tutam meyan kökü tozu,
• 1 tutam mercanköşk,
• 1 tutam limon otu
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ : Suyun içine tüm malzemleri koyup, kaynatın. soğuduktan sonra, süzün. Elde etiğiniz bitkisel karışımdan, sabah akşam 1 bardak için. Sade olarak içemiyorsanız, limon ve bal ile tatlandırarak içiniz. Bu bitkisel çayın dışında, dahili ve harici olarak uygulayabileceğiniz yöntemler ;
Portakal Yağı ; Cildinizi sıkılaştıracağından masaj yaparak cildinize uygulayın.
Mersin Yağı ; Adale kuvvetlendiricidir, masajla göğüslere uygulandığında göğüslerde sertleşme ve büyüme sağlar.
Çörek Otu Yağı ve Rezene Çayı ;Göğüslerdeki hormon salgılamasını artırarak, göğüslerin büyümesini sağlar. 1 fincan rezeneye 5 damla dökerek kullanabilirsiniz.
çörekotu östrojenik etki gösterir, onun yanında çekirdekli kara kuru üzüm, kivi , maydanoz yiyebilirsin, naneyi demiyorum bile zaten tadı iğrenç hiç boşuna alma
yok ben almayayım kalsın biz burda denenmiş olanları deniyoruz hiç bilmediğimiz bir şeyi nasıl deneyelimm yinede sağol bizim için araştırmışsın:teytey:Merhaba arkadaşlar!!!!ben bunu dün buldum için tabikki denemedim ve şuan hamile oldm için :ecrin_bebek:denemem,ama çooooook denemek isterim!hem kendine hem sizin için internette arıştırma yaptim!ama daha sonra tabikki denecam!!!yerimseniben